Arg

Jahapp, bitter arg och allt därtill. Usch!

Men börjar med att säga grattis till min barndomskompis linda som blir hela 20 år idag<3

Dagen började iaf med en morgonpromenad, redan då var jag irriterad för älskling vägra ringa och fixa tid på sjukhuset, han vet ju vilken "hypokondriker" jag är så blev lite ledsen, han tog somsagt bort sitt stygn själv och det var helt öppet och grönt, såret alltså. Jätte äckligt. Sen hade han en missfärgad leverfläck men den ville han inte heller kolla upp.

Sen kommer jag hem och ett avi hade kommit, hoppades på massa kläder men nej, var conversen jag sålde till dendär tanten ni vet som jag skrev om?

Jo och va tror ni inte hon gjort? Jo haft sönder skorna, bara för hon inte ville ha dom så hade hon sönder dom och säger att jag skickat trasiga skor. Dom var hela när jag skickade dom och nu var tre hål trasiga(där skosnöret) löper igenom, så nu måste jag slänga ett par sprillans nya converse, kan inte ens sälja vidare dom, blir så ledsen...

Sen drog iaf jag och min bästa vän och hämtade louise i västerås, blev donken igen så nu mår jag bajs. Blir att köra 50 min pilates idag ist..

Aja less på allt kan man väl sammanfatta de, fått dåliga besked och bla bla. Längtar bara tills jag och älskling ska åka utomlands så man kommer härifrån för en stund.


jag och syster beställde nyss hem lösögonfransar,  60 PAR för ca 70 spänn, bra va?=)

The bounty hunter

Seriöst vilken bra film, helt sinnessjukt!! Satt helt fastklistrad framför tvn! 10 av 5 om ni frågar mig;)

Aja idag var jag till västerås med min bästa vän pernilla, jag handlade strumpbyxor(randiga på längden) ett par shorts en väska och ettpar trosor! Lovely!

Nu ska jag kolla på film med min baby<3

Höstfesten

Igår var de höstfesten på gm, vilket var kul faktiskt men drog ändå hem strax innan ett och mös mig brevid min älskling. Han sov som en stock och sen när han skulle upp vi 5 så vaknade jag inte ens, så antar att jag var helt död.

Nu har jag iaf ätit majs och myst i soffan i min ensamhet. Ska väl vänta in greek och oth som börjar vi 17.10 och fortsätter till 19:)

Har väl inte så mycket att säga. Idag ska vi hämta ut älsklings nya tröjor:)

Här är bilder på dom två.



Helt underbara<3

Skulle vilja köpa dessa åt baby så han har sen när vi ska åka utomlands

Redo för parteeey!

Jappz botten upp och resten i håret, eller nej idag ska jag vara halvduktig och bara dricka lite så baby slipper bli väckt mitt i natten av mina fyllehistorier om alla hemskheter som hänt när man mött ex eller kockossar!



Äntligen långhårig igen, och jag är iaf snygg irl;)

Osis dust it!

Japp tog mig i kragen och beställde osis dust it! Det var väldigt bra tycker jag, visst kände man sig flottig dagen efter men de var faktiskt bra, jag trodde inte direkt att lite pulver kunde lyfta håret. Sen är de säkert fler än mig som var oroliga för att de ska se ut som mjäll, jag var extra orolig eftersom jag är svarthårig förtillfellet men icke, de försvann bara.

Jag beställde iaf hem från tradera, sprillans nytt för 59 kronor! Kanon!!

Nu ska jag ta bort nagellacket och måla nytt eftersom de inte gick så bra idag! eller jo de blev assnyggt och sen när de torka klädde jag på mig och vips så såg nagellacket fucked up ut!




Äntligen

Nu beställer jag äntligen min skinnjacka med fårullskrage:D


Snygga kläder!





Rock by Sweden

Om de är något jag verkligen är förbannad på är Laila Bagges smycken, usch världens sämsta kvalitet? Minst sagt!
Vilket jävla överpris säkert typ 1000% pålägg på varan, när man normalt sätt kanske har 40% sammanlagt. Jag har armband halsband och en ring som jag fick i studentpresent. Men vafan efter att jag använt halsbandet några gånger låssna silverfärgen, efter jag använt ringen blev jag helt blå/grön om fingret och jag menar tar man 390 kronor för en ring vill man väl att den ska vara bättre än 70kronors ringarna på glitter? Och armbandet, ja säger väl bara att jag är inne på mitt tredje läderarmband, och vet ni vad?  De är redan trasigt! Nu har jag gnällt och hoppas jag hjälp er som tänkt köpa dom, visst dom är skitsnygga men inte värda pengarna!!


See you lele!

Kuckelikuu!

Här är ett bevis på att jag klappat på en tupp, både pungen  på huvudet och pungen under hakan:)


Löshår

satt nyss och beställde fem ton kläder från blue banana! Fick äntligen tag i min favorit tröja<3

Visst är den helt jävla underbar? Gick på under 200lappen!

Men som rubriken, löshår. Jag MÅÅÅSTE HA! Mår så sjukt dåligt i mitt korta livlösa hår! Jag vill inte färga utväxten för om jag vill bli blond igen så förstörs de bara om jag färgar håret svart igen. Men jag ska köpa svart löshår och sen blont som jag ska färga lila lila och rosa. Kommer nog bli asssnice! Jag behöver förändring, kan knappt gå utan för dörren utan att känna mig så ful och äcklig.

 

Men finns väl inget bättre än att köpa lite hår kläder och skor då? Dock är jag arbetslös vilket leder till 0 pengar. Men jag håller tummarna för jobb! Man kan ju alltid hoppas, vore underbart!

Här kommer måste vinterskorna, sånna som jag har fast svarta!

 

UNDERBARA<3


Onsdag!

Vilket betyder att den där the bounty hunter har kommit ut! Vilket betyder att jag ska kolla på den ikväll med min älskling!

Idag låg jag och snooza från 9 till 11, lite ångest när man går ut och går 5 över elva och sen frukost vid 12 men va ska man göra? Nu är de iaf dax för en vända till gymmet så jag kan äta fiskpinnar med grönsaker när jag kommer hem!!!:D

Jag vill ha löshår! NUNUNUNUNUNU så ge mig pengar tack? =)

Här är iaf en bild på min favorit tröja! Bestllde hem den för ett tag sen och de är nog seriöst den första tjockärmaden som sitter snyggt och tajt!!

Är typ förövrigt grymt sugen på shopping så när jag kommer hem lägger jag upp en lista på höstens måste plagg, för min del iaf.

 

See you lele


Vinterskor

Ja somsagt snart är de vinter tragiskt men sant, och snart börjar väl jakten på vinterskor! Men jag har redan ett par men har redan planerat två till jag ska köpa!

Imorn måste jag komma ihåg att sticka ner på stan och fixa såndär grej till mina klacokskor så inte foten glider fram:) Och på tal om annat så handlade jag och baby mat för 1500 kronor typ hahah! Menmen lika bra och handla på så de räcker hela månaden!

Här är min underbara skor!

G'NATT!


Traderashoppare

ÅÅ om de är något jag irriterar mig över är dessa jävla traderashoppare som handlar av en sen klagar. Senast idag hade min converse jag sålt kommit fram, och visst fan är dom trasiga och köparen vill ej behålla dom. Inte fan var dom trasiga när jag skickade dom och nu ska hon ha pengarna tillbaka!! Så då måste jag lägga ut en ny annons vilket kommer kosta mig pengar bara för hon är kass! Ååå blir så jävla arg! Verkligen "Vi är inte intresserade av att behålla skorna i det skicket, tyvärr." Jävla CP!! Blir så arg arg arg! När de står att dom är använda under en 5 minuts promenad så ska man fan inte klaga, plus att nå jävla skit satt då fan inte löst när jag skickade dom!!!!

Aja nog om de blir bara så irriterad!

Idag kom iaf pernilla och hämtade mig, vi åkte på lite ärenden sen hem till adina och snackade lite skit. Och nu kollar baby på någon skräckfilm och jag är helt livrädd. Så försöker fokusera på annat!

Bjuder på en bild när jag hade mina älskade kindpiercingar<3

R-tard men why not?



Ny hårfärg

Jappz då färgade man luggen rosa,lila,lila igår=) Blev helt okej! Önskar bara att hela mitt hår var vitt så jag kunde ha sexigt löshår med massa lila och rosa! Gaah men men ett misstag finns tydligen kvar föralltid, så till er blondiner, färga aldrig håret svart!!!



Ingen bild på fejjan nu, känner att jag ej fasnar på bild-.-

Men men gick en morgonpromenad och tränade pilates så nu kallar duschen och fix! Bild kommer när jag ser ut som en människa igen!

Ny vecka!

Japp ny vecka och försöker hålla upp med ciggen! Lätt att ett bloss eller två slinker ner när man är med någon som röker så därför gick gårdagen bra när jag var helt själv! Inge sug eller någonting. Hade däremot magkramper från hell! Men efter mycket om och men gick de över och jag kunde fortsätta kolla på oth!

Imorse gick jag upp 10, (oppps) efter att ha snoozat i 1½ timme haha men stack iaf ut på morgonrundan i den underbara solen! Skönt att man kan ha shorts fortfarande:) Gick förbi mamma och paketet jag köpt till johannes hade kommit:D Så nu är man väl världens bästa flickvän eftersom han fick sitt left 4 dead 2.

Nu ska jag försöka få tag på järvis igen sen drar jag och baby ner till gymmet men först hämtar hårfärgerna som ligger på ica och väntar på mig. Detta beställde jag.




Hårfärger + Lösögonfransar!<3


BuuuuuuU!

Baby kom hem med de nya akvariet och sen lämnade vi släpet och sen skulle vi hem pga hans finger, men han åkte och jobbade iaf:( Så nu dör jag av ensamhet! BUUUUU!!!! Men men en helt okej komedi på tv och hoppas ja hinner somna så man kan gå ut o gå imorn vi 9 tiden.

Aja ska väl försöka somna för då kommer iaf baby hem....


844 dagar nu<3

Tattoos!

Som dom flesta vet så älskar jag kroppskonst. Jag har själv några verk som jag tänkte lägga upp här och skriva lite om dom:)



Min fot. En ros med döskalle i mitten och texten Never Die, alla som lyssnar på Tiger Army vet vad jag menar



Revbenen, lite kass bild och så men iaf. Gjorde denna för att jag älskar godsaker, men tål dom inte därav placeringen på "magen"



Favoritbandet på ryggen<3



Magen, hade enbart stjärnan men byggde ut i old school style



Favorit tatueringen! Revbenen, från bröst till "ovanför rumpan";P Rosor och svalor



Min högra arm, Ja ni ser väl själva.



Min candypinup på låret.



Här är mitt bröst, men texten true love never dies, ja bilden säger väl allt och de som inte syns är dom två zombiesvalorna vid textens början..



Bästa bilden på vänsterarmen.

Har en rosett i nacken med med en diamant i mitten dock ska de fixas till med svarta konturer så ingen bild på den!

See You lele

Kräftor!

Igår blev jag baby bjudna hem till mamma och pappa på kräftkalas, dock jobbade han! Men jag hade en underbar kväll med tjejerna, vi bäddade i vardagsrummet och kollade på sleepover och dirty deeds:)

Sen när dom drar hem nördar jag vid datorn samtidigt som jag kollar på alice i underlandet(tecknat). Efter de satte jag igång mean girls. Somnade efter en stund och vaknade av att hannes ringde mig typ vi 3 och sa att han var på västerås sjukhus och sydde sig under knogen. Han hade råkat "slipa" handen. Men han kom hem mot 5 tiden och allt var bra, vilket är huvudsaken.

Men nu ska jag hoppa lite på han och väcka han så vi kan äta kräftor!! NOMNOM!!!

Headern kommer upp när steffi känner fört^^

Saknar min Gundalf<3

 


IBS (Colon Irritable~Irriterad tjocktarm)

Jag har IBS vilket är att ha en irriterad tjocktarm. Jag har haft de så länge jag kan minnas, minns kramper som jag fick när jag var 4-5 år och de är nog de starkaste minne jag har sen jag var liten, så ska de väl inte vara? Men sak samma. Vi var hos doktorn men proverna visa inget fel. I sjuan gick jag senare dit och kom hem med diagnosen laktosintolerant. Vi började då med laktosfritt och jag mådde delvis bättre. Men när jag började ettan fick jag nog! Jag kunde inte åka med vännerna till västerås och shoppa jag var låst, hemma. Så efter 1 års av undersökningar så som blodprov och gastroskopi och koloskopi så fick jag tillslut diagnosen IBS, och jag trodde jag skulle få medicin men nej dom sa bara: lär dig leva med det. Det var nog värsta dagen i mitt liv någonsin!

Men efter besök hos doktorer och värdelösa dietister så tog jag tag i de själv. Magen går somsagt i perioder men jag har hittat ett kosttillskott av fiber som heter sunwic. Det hjälper mig varje dag, de stabiliserar magen. Men jag måste ju också tänka på kost och motion för att kunna klara av dagen.

Jag vet att någongång kommer de ett botemedel och då kommer jag vara den lyckligaste människan i hela världen!

Remember me!

Var ute på min vanliga morgonrunda och gick in på servus och hyrde remember me, sen drog jag hem och handlade lite med baby sen stack vi till gymmet en vända. Väldigt skönt och efter de stack baby till jobbet och jag städade lite och sen kom pernilla och hämtade upp mig. Vi hämtade louise och gjorde lite ärenden på stan sen drog vi hem och åt hamburgare och kollade på filmen. Om jag ska vara ärligt så var den faktiskt kass. Seg men eftersom de var Robert Pattinson som spelade huvudrollen så satt man fastklistrad framför den. Men slutet SÖG!!! kolla inte på den så gör ni er själva en tjänst, man blev ju nästan knäckt!

Syster åkte hem igår med, trist:( nu är hon 54 mil ifrån mig igen.. .. ..

Aja någongåång ska ja ta orken och ta foto på de ja köpte igår i västerås, sen har ja beställt 3 hårfärgen, två lila och en rosa sen lösögonfransar så i helgen ska ja leka med håret:D

Min idol! Nick 13 från Tiger army<3


Mina nära och kära är de bästa som finns..

.. Johannes är nog verkligen den människan som förstår mig bäst. Vi har vart sambos nu i ca 2 år och jag ångrar inte ens sekund att vi flytta ihop! Varje gång jag får ont i magen så förstår han verkligen, han får mig att känna mig trygg. Han är den jag behöver i min vardag för att fungera. Han stöttar mig när jag söker jobb och han sätter ingen press på mig alls. Han förstår och jag kommer behöva han hela mitt liv, han ger mig den trygghet min mamma ger mig, kanske svårt för er att förstå, men att vara såhär trygg med någon får verkligen mig att känna mig lyckligt lottad. Jag älskar han och de kommer jag alltid göra, han finns för mig jämt. Han är den jag vill gifta mig med!

Och vännerna är väl de viktigaste av eller hur? Jag skulle aldrig någonsin ta dom i andra hand, aldrig! Dom har funnits för mig hela livet och jag för dom. Skulle inte kasta bort de på någon, eller någonting! Jag har lärt mig sedan tidigare förhållanden att de funkar inte att skita i sina vänner, dom finns där hela tiden och de har jag lärt mig och jag hoppas alla människor förstår hur viktigt de är med vänner! Och om man inte gör de nu så lovar jag, att man lär sig, för de gjorde jag!

freak show

Nej seriöst så börjar ja bli bra less på allting, först går allt åt helvete sen börjar de bli bättre men nej då vänder xe en gång till. Blir arg ledsen och besviken! Vafan kräver man av mig? Jag kan inte allt i hela världen, jag är inte perfekt men endå så krävs de så mycket från mig. Jag vill bara krypa ner i fosterställning i ett hörn och ligga där ända tills livet blir bättre! Men de är väl bara fortsätta kämpa och låssas som allt är bra, för de är väl de alla vill?


Träning träning träning

Ja är väl inte så mycket mer än de jag gör om dagarna;P Var på min dagliga morgonpromenad idag på 40 min, undeerbart! Conversen har fortfarande inte kommit men senilsnörena kom idag iaf:D

Snart ska jag laga mat åt hannes så vi kan dra och gymma, men först ska jag limma ihop mina favorit glasögon som jag har sönder nångång förra året!

Har bestämmt mig för knall orange i luggen när de rosa/röd gått ut;P eller tror ja bestämt mig iaf^^ Sen blir de i med förlängning och massa färgslingor ! Orkar inte kort hår!

Tråkigt inlägg men vad gör man...

Pilates

Idag körde jag ett 20 min pass pilates efter min morgonpromenad. har verkligen blivit stel nu när ja itne tränat pilates på över ett halvår. Men måste komma igång igen.

Annars har jag bara städat, ovanligt? Sen träffade jag pernilla och sofia och åkte runt lite:) sen hem och hämta baby så tog vi kort på min bil som ska säljas=)

Sen drog vi och åt ute, på ip hah! kände att jag faktiskt förtjänade de, åt korv och pommes, vilket inte är superonyttigt.

Nu ligger ja bara här och slöar, scooby doo är på tv men såg ej från början så orkar inte kolla.

Dax att kura ner framför powerpuffpinglorna skulle ja tro. Mycket att göra imorn, har bla ett möte vi 3.

See you lele!

SÄLJES!!!!!!


Senilsnören

...jag och baby är ju glasögonormar så var dax att beställa hem senilsnören till oss:) Fast johannes skulle behöva de på dom nya solbrillorna jag ska köpa till han eftersom han redan tappat bort två, eller egentligen ett par för dom andra råkade hans bror skicka till stockholm;P

Beställt!=)

Har inte gjort mycket idag, morgon promenad på 40 min, städat, drog och lämna in ansökan till uponor, tränade med baby på gymmet, drog och panta med pellan och när vi var och panta så ringde han från sala bildemontering;P Jag skickade in ansökan för länge sen och han ringde idag, bara hålla tummarna, tror han skulle ringa igen imorn!

Sen har jag bara myst med hannes i soffan, vi kollade på monster vs aliens och kung fu panda, ja vet att jag är efter men dom var skitbra:D

Imorn ska jag fixa lite inför mötet på onsdag sen städa lite, gå promenad och träna pilates. Rensa kläder skulle vara bra också och para ihop lite outfits eftersom jag aldrig vet vad jag ska ha på mig. kan försöka langa lite kort på de också.

Tänkte avsluta med att säga att min älskade syster kommer på fredag=) hon bor somsagt i strövelstorp (54 mil från mig) och nu ska hon äntligen komma hit igen! Och plus på kanten är väl att de är fagersta cruising i helgen med:)

Syskonkärlek<3



missNÖJD?

Jahapp måndag då, vilket betyder att jag gick upp vi 9 och städade sen ut på en 40 mins promenad, sen såg jag att jag hade paket på posten så hoppades på att våra converse hade kommit men de var bara pellans vita höga, trist jag vill ha mina låga nu!

Idag är jag missnöjd först och främst, dålig dag, ont i magen och orkar ingenting!

Men jag är missNÖJD bara för mamma och pappa ska åka utomlands nu när han fyllde 60 och hörde att dom faktiskt ska betala så jag också kan resa! Fast först och främst lär jag ta reda på om jag får jobb eller inte sen äre bara boka:D:D:D happyface!


Just ja, någon som är sugen på att köpa converse? 400 kronor, valfri färg och storlek. Kontakta mig då! Dom är äkta såklart!!

Snart ska ni få se min lilla conversesamling, håll utkik! Tar kort när mina två nya kommer:D


Söndag

Igår hände de inte så mycket, var sugen på hamnis men samtidigt på att dra hem till Louie och träffa henne o steffi. Men tackade nej och skulle ta mig en grogg och vänta på hannes som slutade 20.00, Vi tio i gick jag ut på balkongen och magkrampen kom. Så fick skita i hamnkrogen. Drog då över till emma eftersom vi bor grannar så kunde jag sticka när jag fick ont. Vilket jag gjorde, skulle egentligen kört dom till krogen men de var verkligen illa så dom fick gå:( baby pysslade om mig och gav mig värmekudde så jag sen kunde somna! Idag är de lite bättre iaf och ska väl snart fixa mat sen köra hannes till jobbet.

Sen idag blir de nog slappning med mig själv i soffan. Ska nog göra ugnspannkaka idag:)

Glada tjejer på studenten, 12/6-10


Rastlös..

..de är vad jag är, minst sagt. Usch verkligen suttit i soffan från 10 tills nu. Finns inget att göra sen är jag grymt sugen på cola med. KALL men orkar faktiskt inte gå. Och folk vill festa men ja vet inte om jag vill men sen vill jag men sen vill jag inte. Svårt dehär.

Saknar min baby också. Vill bara kramas. Svårt att vara ensam såhär länge speciellt när man håller på att sluta röka.

Nu ska jag väl gå och ta på mig kläder, eller iaf underkläder och kolla mig i spegeln. Har en känsla av att de behövs 40 plastikoperationer för att jag ska se ut som en människa igen.

Här får ni se min septum, lyckades byta smycke igår=) Sry för olika färg på kulorna men den andra svart/rosa hade gått sönder i gängen och nu har jag inte orkat bytt. vet inte vad jag ska ha på mig idag, byter färg efter kläder ju;)


Bakfyllan knackar på dörren

Igår var vi hemma hos mig och förkrökade lite, jag louise, linnea, sofia och steffi. Vi drog till adina sen vi 7 och satt där och drack till typ 10. Sen åkte vi till ängelsberg och kollade läget. Steffi var pruttfull! Fast jag var tydligen lika full fast enligt fredric hanterade jag de bättre för jag var van haha. Steffi stydde iaf och var pruttis! Sen drog vi iaf till ip och jag vill inte ens veta hur jag såg ut när jag käkade haha! Hemskt! Drog sen hem och mös ner i sängen med baby;)

Gick upp vi 10 för då ringde jävla äckel klockan. Så var upp sen var jag bitter och tog en cigg. Lät mig somsagt feströka(rökte endast ca 4 cigg igår, vilket är bra för när ja feströker så går de åt typ ett paker;P) men visste att om jag skulle vara på dåligt humör så skulle ja falla tillbaka. Men nu hoppas jag att jag fått tillräckligt med avsmak för ciggen och kan slänga den i väggen igen.

Nu är iaf bakfyllan och knackar på dörren men jag vill inte öppna, jag funderar starkt på mat och en återställare! Men har bara sprit och en grogg såhär tidigt känns lite fel=)


Ikväll vet jag inte vad som händer, johannes ska ut med sina jobbkompisar, och typ alla andra jobbar. Så de visar sig. Sånnahär dagar så saknar jag bara min älskade Gundalf=(



the peace that i could not find in life i can find in death

Då var man en vända till Adina och Fredric och kollade på altanen och så. Snackade lite och hade de trevligt:) Pernilla hämtade upp mig! Gud jag saknar den kvinnan redan och hon släppte av mig för 3 min sen!

Imorrn hoppas jag på lite lite party. Dock kan jag tänka mig hur jobbigt de blir utan min älskade cigg, drack en cider idag i solen på balkongen och önskade att jag hade min käraste i handen, men nej! Måste stå ut.... Enbart för mig själv, jag mår så dåligt när jag röker, orkar inte göra någonting och får svårt att andas. Så nu måste jag tänka på hälsan och på hur skönt det är att vara ute på en promenad och hur lätt de är att gå upp för trapporna, och de har bara gått 3 dygn..

Jag älskar dig, nu och föralltid


fargadelinser.se

Nu är jag faktiskt mycket besviken! Linserna jag fick hem var inte alls lika mörka som på bilden jag la upp utan mycket mycket mycket ljusare, vilket förstörde hela grejen då jag redan har ljusa ögon. Men får helt enkelt ha mina bruna tills dom verkligen inte går att ha mer. Orkar inte beställa nå andra lila heller för dedär var 249 kronor bortkastade pengar. Menmen får väl tänka att jag iaf har ett par månadslinser som jag kan ha när jag inte orkar ha dom bruna.

Johannes fick iaf hem ett par hazel och ett par grey. Dom gråa var helt underbara, dock såg han väl lite nerpundad ut men ändå. Hazel var inte super super coola, dom andra bruna han hade var bättre men iaf:)

Nu skriver pernilla och undrar om jag är klar, och jag skrev att jag var de men nu blir de att skynda sig o byta om!

Jag just nu i mina älskade bruna linser, men usch så sliten=)


Underbart väder

Ja idag är det riktigt underbart väder, kom iväg på min promenad men blev bara en på ca 30 minuter men de funkar de med=) Kände att jag inte kunde sitta hemma medans solen sken. När jag kom hem hämtade jag bilnycklarna och åkte till Seco och hämtade matpengar, åkte sen till coop och handlade havregryn och äppelmos!
Nu har jag bara suttit och degat och ätit frukost samt gjort matschema som jag ska skriva ut imorn:) Jag hatar seriöst min mage, och ibs kan dra åt helvete! Fattar inte hur läkarna tror att man ska lära sig att leva med detta. Har haft ont konstant i snart 1½ vecka. Så nu tänker jag bara äta tre olika maträtter typ, sugit men va ska man göra.

Finns det någon underbar själ som kan ge mig 500 spänn så jag får mina skor???

Är dom inte helt f*cking underbara??


Linser!

Ni som inte vet så har jag dålig syn! Jätte dålig är den väl inte men iaf -1,5 och då kan jag inte direkt gå ut utan glasögon/linser. Nu har jag iaf börjat använda färgade linser med styra, förut hade jag bara färgade linser innan jag fick bekräftat att jag hade synfel sen började jag men vanliga engångslinser! Men iaf så fick jag hem ett par nya idag. Så nu kan jag äntligen slänga mina andra, dom gamla jag har är mörk mörk bruna men dom har börjat blivit tunna för det är bara månadslinser och de har gått typ 2 månader sen jag öppnade förpackningen^^

Här är dom nya lila som jag hoppas kommer vara kanon! Kan fixa för/efter bilder när jag hämtat ut dom!

 

Aja nu ska jag iaf städa och gå ut med soporna, möjligtvis ta en promenad nu när vädret är så fint:D Inne på 3dje dagen som rökfri också! Känns kanon, händer väl att jag är röksugen men när jag känner dofter jag inte känt på länge och kan andas och röra på mig som jag inte kunnat göra sen ja gick i 9an så känns de faktiskt värt de. Ska sedan försöka tillåta mig själv att feströka för de tycker jag är okej men är rädd att hamna i fällan att röka dagen efter och efter de osv osv.. Nu rang veckarklockan så dax att städa! XOXO



Snygg outfit!

Efter att jag tränade så hämtade vi ut johannes mobil som var svart o lila ist för svart och blå, men de kvitta. Sen åt jag en fruktsallad i bilen och när jag kom hem blev det att sticka till louise, vi skulle bada i deras jacuzzi:) Dock var de 28 grader, så vi vänta och vänta och sen blev de 30 grader, 1grad/timme öka de!! Louise hoppade i men jag och pellan badade bara benen;P frös ihjäl, lär ju ha minst (!) 38 grader. Men nu ska ni få se den snygga outfiten jag sattit ihop. Grymt sugen på väskan och skorna för linnet var de jag fick hem typ i förrgår:) Assshet rygg!


Uppe med tuppen!

Eller ah nu är klockan 10.06, men jag gick upp strax efter 5 med älsklingen som skulle till jobbet. Sa hejdå till han och pussade lite på han:) Sen slängde jag mig i soffan(vågar inte sova i sovrummet själv) och la mig under täcket och kollade på powerpuffpinglorna! Nu gör jag inte alls mycket, väntar tills posten ska komma så jag kanske får hem mina converse=) sen dricka proviva och laga mat, efter de dax för träning fastän jag har världens hemskaste träningsverk. Men lika bra att ligga i nu när jag inte röker, uppe i typ 36 timmar=) nöjd!


TATA=)

Converse!

Snart hoppas jag att jag får hem mina converse:) Jag beställde två låga, ett par rosa och ett par svart, pernilla beställde ett par höga vita och låga svarta och vi fick alla 4 paren för 619, observera att dom inte är begagnade!! Orka köpa ett par låga för 700 när du kan få ett par precis lika(nu snackar vi inte fejk heller) för 149 kronor!

Här är mitt senaste par jag köpte, kostade dock 400 men de var dom värda!!:D

YUMMI=)


Canal+

woho vi har fått canal+ film kanalerna(Y) kollade på massa film igår:)

Men men idag vaknade jag vid tio, pratade med älskade syster sen städade jag(karln kan inte) sen drog vi iväg och tränade och kom nyss hem, har nämnligen inte tagit en enda cigg idag så de gick jätte bra att träna, orkade mycket mer så detta gjorde mig väl lite mer motiverad.

Snart ska vi kanske följa med pernilla och sofia som ska käka pizza sen måste jag mysa extra mycket med baby idag för imorn börjar han jobba igen, 7 dagar i streck, så får se om man drar ner till ängelholm och myser med syster.

Kärlek på dig, minst sagt!

2/8-2010

Idag har vart en riktigt seg dag. Mått illa, sökt jobb men också hunnit träffat mina vänner! Vi gjorde inte så mycket, jag och Adina sökte jobb tidigt på morgonen, vilket är så tråkigt. Sen blev det bara och häcka framför datorn för har mått så illa nu i några dagar, vet inte riktigt vad de är:S Sen hämtade Pernilla och Sofia upp mig och vi åkte till Louise och träffade henne och Steffie ett tag.

Men när jag vaknade idag låg något underbart innanför dörren, och det var mitt efterlängtade linne som satt perfekt! Visar bild imorn!

Ni får se en bild från Gröna Lund där jag var v.29 på måndagen minns ej datum!



XOXO Josie

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0