Min helg

Börjar med att berätta om fredagen, hade somsagt nördparty. Väldigt lyckat. Var ett gäng här sen blev vi fler och fler. Sen drog jag, joseph, louise och emma till järnvägskrogen. Efter de drog vi till IP och köpte med oss kebab att ta med hem! nomnom. Aja här kommer i vilket fall en bild på bästa vän eftersom ni såg hur jag såg ut.

Dagen efter mådde man som man förtjänade och jag och johannes och ramen lökade hemma. Sen stack ramen och efter ett tag sa pernilla att hon skulle hämta oss så skulle vi till hennes karl. Visst gjorde vi de eftersom vi var lite sugna på att dra ut på bruks och andré bjöd på öl eftersom johannes inte hade några. Sedan var vi där, var jätte skoj och johannes höll elias(min kompis barn) och jag har inte sett nå sötare haha. Sen körde pernilla oss till bruks. Fortfarande samma människa som ska förstöra men orkar inte bry mig. Så på bruks spelade iaf Black rose men inget ja typ kollade på utan drack mina jordgubbsdrinkar och hade skoj. Dregen var även DJ så bjuder på en bild på han och mig!!!

 

See you lele!


Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

Förlåt igen! Jag har haft fullt upp, berättar mer om de sen.

Här kommer dag 10 typ 4 dagar försent, ska skärpa mig! Här är alltså min outfit i fredags!

Johannes jeans, skärp med prislapp, tröja från new yorker, hängslor, mina tiger of sweden brills och en mössa. Alltså sen i fredags då vi hade nördtemafest för johannes!




Dag 11 - Mina syskon

Ska berätta om mina syskon. Jag har två halvsyskon och en hel!

Börjar berätta om min halvsyster.

Hon är min pappas barn. Heter Anne och är rätt gammal över 30 i vilket fall. Hon har två barn. När jag var liten så hade jag ingen aning om att hon var min syster, jag träffade henne iaf typ varannat år eftersom hon bor i Finland. Har inte så mycket att berätta om henne eftersom jag inte känner henne nå bra, tyvärr.

Min halvbror, också på pappas sida. Heter Jani och är också över 30 han närmar sig nog snart 40. Han har massa barn och de är genom han jag blev faster när jag var 3. Han har flyttat till Sverige för ett år sen typ. Så nu är vi ca 15 "Alaranta" i Sverige. Vet inte heller så mycket om han, har träffat han men aldrig förstått att han är min bror.

Min syster heter Nina. Hon är en av mina bästa vänner. Hon bor 52 mil ifrån mig och jag tycker de är så grymt tråkigt. Jag är van vid att ha henne vid mig så de är jätte svårt när hon bor så långt ifrån mig. Hon flyttade dit för ca 2 år sen. Alltså hon bor i Strövelstorp lite utanför Ängelholm. Hon är min soulmate och vi är lika som bär tycker jag, alltså inte utseendemässigt. Fast de tycker alla andra. Hon är det bästa jag har och jag är så otroligt lycklig för att jag har henne som syster!

Sry för samma bild, en gång till. Men eftersom jag inte får min externa hårddisk att fungera så orkar jag inte kopiera alla bilder från bilddagboken o facebook;P

 

See you lele!


Dålig update

Okej glömde helt bort att jag skulle uppdatera mina dagar. Men de kommer idag senare på min outfit igår!

Igår städade jag och baby, sen drog vi till västerås. Handlade allt till Johannes kalas han skulle ha. Sen köpte vi växter till akvariet och en råååååtta!!! Han heter Franzzz och är jätte söt:* Helt kääär! Vi köpte en bur och massa kul till han:*

Igår hade vi i vilket fall kalas, var jätte kul! Nörd tema! Sen fick johannes ett micstativ och plektrum vilket han gillade.

Men nu mår jag som en gris och väntar på mini pizzorna som är i ugnen!

See you lele!

Dag 9 - Min tro.

Jag tror helt klart på att de är någon/något som styr över oss. Jag tror allt sker av en anledning och någon lär ju se till att de sker också? Jag kollade på signs med Mel Gibson för ett tag sedan. Som faktiskt handlade om att allt sker av en orsak. Och jag har själv råkat ut för de. Inte lika brutalt som i filmen då, men små saker, som är viktiga för mig.

Vi har en gång när jag var i skolan och av någon anledning fick vi sluta tidigare, jag kommer hem och då dör magen ut totalt, och tackvare att vi fick sluta tidigare slapp jag lida i skolan. Och detta har itne bara hänt en gång. Samma när man planerat att man ska till västerås men av någon konstig anledning så åker man inte för en bil e paj osv osv. Och slapp då ha ont i västerås.

De som betytt mest för mig var när jag hade vart utomlands, kom hem sen skulle vi iväg på fest. Jag hade inte pratat med Johannes på flera månader, men denna gång kom han hem till mig och han skulle egentligen skata men av någon konstig anledning festade han ist. Hade han aldrig kommit hem till mig eller börjat festa så hade de aldrig blivit han och jag. För de var den kvällen allt började.

Jag och mami då när vi var utomlands.

 

Jag tror helt klart att någon styr över mig, allt händer av en orsak och mitt liv är redan planerat för de går inte att ändra ödet. Men det är ju bara vad jag tror.



Lycklig

Jag är faktiskt lycklig idag, jag vet inte varför. Sitter och lyssnar på waka waka och drömmer mig bort till egypt. Men jag mår bra, tänker inte ge upp.

Idag var jag iaf på möte klockan 10, drygt. Men är jämt korta möten. Så nu har jag ätit pytt och ska strax ringa ett viktigt samtal. Efter de ska jag plocka lite här hemma sen hoppa in i bilen och bege mig till benny för ryggen ska tatueras! Ska bli spännande och hoppas verkligen vi hinner klart idag!

Här kommer lite bilder på mig, har min nya mössa och min underbara fleezetröja som har nå fluff innuti, asvarm, kan typ använda den som jacka! Plus att jag fixade mina naglar lite snabbt!




See you lele!

Dag 8 - Ett ögonblick.

Oj vad ska man skriva här då? Tolkar väl de på mitt egna sätt och tänker berätta om ett kärt, knasigt och pinsammt ögonblick.

Jag var ute och gick med Pernilla, vi snackade lite om Johannes eftersom jag precis börjat umgås med han. Mycket pinsamheter kom ut ur min mun. Vi börjar närma oss min port och fortsätter prata. Och vem sitter utanför? Jo Johannes. Han kolla på mig och flinade. Och jag höll på att sjunka ner under jorden. Det var så otroligt pinsamt och nog de längsta ögonblicket i mitt liv. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, utan jag och pernilla stod bara och flina. Sprang in genom portdörren och upp till min lägenhet och dog av skratt.

Men nu tycker ja de inte är pinsamt nå mer, jag är ju trotsallt kär i han och skulle nog ge vad som helst för de ögonblicket igen. När man var en fnittrig liten tonåring.

Så där såg han ut då!



Min dolda talang, varsegod!


Dag 7 - Min bästa vän.

Jag har många bästa vänner. Min syster min karl och mina tjejer. Men nu ska de ju trotsallt handla om en.

Hon heter Pernilla Vikström och är född 26 Maj 1991. Hon och jag började på samma "dagis" eller vad man nu kallar de, när man var typ 1? Vi gick ihop där och i skolan osv osv. Vi har upplevt otroligt mycket ihop och hon är verkligen en fin vän. Jag kan prata med henne och jag litar verkligen på henne. Hon är en blyg tjej i början men har man träffat henne några gånger så träffar man en underbar person. Hon är snäll och tokig.

Här är alltså en bild på henne och mig. Utan Pernilla, ingen Josefin.


Beställas?

Fastän jag är typ pank efter frisören så känner jag att jag verkligen skulle behöva beställa detta:

Jag dör bara jag ser dessa godingar! Seriöst! Och jag som jämt har leggings på mig.

Och dessa godingar skulle jag inte heller tacka nej till! Dock skulle väl ingen kunna se mig i dessa eftersom jag är en riktig pojkflicka som bor i converse!



Dag 6 - Min dag

Dagen började med att klockan ringde 07.00. Jag snoozade till 08.20 sedan gick jag upp. Satte mig vid datorn en stund sedan hoppade jag in i duschen. Fixade iordning mig och gick ut till bilen vi 09.30, trodde att de inte skulle vara någon is eftersom ingen annan bil på parkeringen hade de, men min bil var snöig och ett jättetjockt lager med is. Inte roligt att borsta och skrapa, speciellt inte när man inte har vantar på sig. När jag var klar hoppade jag in i bilen och hämtade adina som skulle följa med till frisören, hade tid 09.45. Adina stack efter en stund och jag var klar 12.38. Här är resultatet, haha! Jag har alltså vart svart, men är på god väg att få bli blond igen!


Hit vill jag komma:

Jag till vänster alltså (år 2006). Så blir nog många frisör besök innan jag kommer dit

Kom hem och åt pyttipanna och ska strax dra till gymmet. Men först ringa ett viktigt samtal.

Efter gymmet ska jag bara hem och löka, möjligtvis dra till alexandra om orken finns. Men är helt slut pga att jag gick upp så tidigt och sov så dåligt inatt.

Dag 5 - Vad är kärlek.

Idag ska jag skriva om vad kärlek är.

Lite svårt men jag tycker att de finns kärlek av många olika slag, man har kärlek till sina vänner, kärlek till sin familj och kärlek till sin pojk/flickvän. De är nog inte så många som tänker så, speciellt inte när man hör ordet kärlek. För då tänker jag helt klart på sin partner.

Men kärlek är nog helt klart de bästa som finns. Om man delar med sig av mycket kärlek så får man mycket kärlek tillbaka. Så enkelt är de. Och ibland önskar man att alla kunde visa kärlek för då skulle aldrig bråk skapas.

Men detta är bara mitt tycke på kärlek och finns väl inte så mycket mer att säga. Kom ihåg att visa mycket kärlek för då får ni förhoppningsvis tillbaka lika mycket, om inte mer!

See you lele!

Bjuder på en vacker bild av vänskaps kärlek;)


Dag 4 - Det här åt jag idag.

Okej de här blir väl inte så kul med tanke på att ja är bakfull och mår blä. Har iaf ätit: Felix Krögarpytt, nomnomnom



Sen har jag ätit: en daim och lite annat godis och om någon timme ska jag beställa :en fet kebabrulle med  massa flottsås!!!!!

Sämst update

haha ursäkta för typ världens sämsta uppdatering, men har festat och haft kul så datorn har legat åt sidan nu i 3  dagar.

Kan väl berätta lite om vad som hänt.

I fredags var vi nere på gymmet och tränade lite, sen blev vi fest sugna så en sväng till bolaget sen var de bara hem och börja. Var jag louise o hannes sen tittade adina och fredric förbi en sväng. Vi hade kul och spelade en massa guitar hero world tour. Sen drog vi över till grannen och hängde där. Efter de drog vi till bruks, hann vara där i en timme men vi åkte ju dit bara för att få dricka jordgubbsdrinken! Sen drog vi vidare och vi 5 kom vi hem och sussa.

Vaknade 12 på lördag men vägrade gå upp, hade en hemsk bakfylla så lyckades somna om i en timme sen blev de lite bättre. Sen beställde vi pizza och feta framför harry potter och de vises sten.

Men sen skulle vi tydligen festa igen haha. Var bara bita ihop fastän de var äckligt. De var jag pernilla louise tim samme johanna elin o hannes. Sen drog vi vidare till gm och stack hem vid stängning.

De blir två dagens idag pga att jag missade en igår.

See you lele!

Dag 3 - Mina föräldrar

Mina föräldrar är från Finland. Pappa heter Paavo och han flyttade till Sverige när han var 6 år. Han är vänsterhänt och har mustage. Han är utbildad mekaniker men jobbar på en verkstad som arbetsledare. Innan pappa hittade mamma så hade han en annan. Dom hade två barn ihop. en dotter och en son. Jag har alltså en halv syster och en halv bror. Men som jag förstod så funkade de inte mellan pappa och henne så han hittade mamma ist. Pappa har också världens sämsta humör. Känner man han inte så blir man nog rädd då han kan börja skrika på en sedan asgarva för han bara skämtade.

Mamma heter Vuokko och flyttade till Sverige när hon var 20, därför tycker folk att hon bryter lite på Svenska. Hon är världens bästa mamma, en sån jag kan prata med oavsett vad. Jag minns alla gpnger hon tröstat mig när jag var liten och magen var kass. Men hon har också tröstat mig under äldre dagar med. När jag skulle göra koloskopi och fick ta nå tabletter, spydde i duschen och hon kom hit direkt och tog hand om mig. Hon ställer alltid upp. Och de är hon som får mig att orka allt.

Vad jag vet är att båda gillar att dansa. Dom brukar åka på sånt där dom får dansa till dansband, antar att de är deras grej. Dom träffades under en sån tillställning också. Sen när dom skulle hem så sa han att han hade en volvo, så hon gick till en "ny" fin men han hade ju en senapsgul amazon haha.

De är nog därför han inte gillar att jag vill ha alla gamla bilar, för han är trött på att laga dom. 

Men där var en berättelse om mina föräldrar!

Mätt på 279 kalorier!

Jag är rätt stolt, idag gjorde jag en måltid som innehöll ungefär 279 kalorier, vilket är bra! Jag blev mätt som fan på de också. Det var alaskan pollock två fyrkantiga bitar, sån där fisk utan "yta".
Två sånna bitar helt enkelt, underbart god fisk, de är alltså typ fejk torsk, men lite lime på denna och salt så blir de kanon! Till de stekte jag räkor, tre stora och massa små, sen stekte jag också majs. Okej nu kanske ni tycker att jag äter jätte konstig mat men de var gott och jag blev mätt. Bra nu när man inte har direkt någon matlust efter allt...

Kom iaf hem från gymmet för ett tag sen, drog dit vi 10 och så va de massa folk=/ men dom försvann, och då vet jag att elva är en bra tid att dra dit. Aja idag var de iaf träning av biceps och rygg sen så löpte jag lite och cyklade. Så nu ska jag hänga tvätt sen in i duschen sen slå in paket, efter de dö i soffan och ruttna bort.

See you lele!

Dag 2 - Min första kärlek

Oj svårt dehär då jag undrar vad som räknas som en första kärlek. Så tar väl allihopa!

När jag började på dagis var jag "kär" i en kille som hette Fredrik. Vi pussades jämt när vi skulle gå hem från dagis och när vi kom dit. Och de är väl de enda jag minns.

När jag började skolan sen var min kärlek Niklas. Vi var ihop i 5 år hehe. Han tyckte jag om haha.

Efter de var de massa små förälskelser. Men blev då kär i Alexander och de var nog min första kärlek. Han och jag spenderade 1½ år ihop och han var den första killen jag kunde säga att jag älskade. Jag ångrar absolut inte att han och jag blev tillsammans, fick lära mig så mycket och vi delade något vackert, men tillslut dog de ut men vi har fortfarande lite kontakt vilket känns bra.

Tio saker du inte visste om mig!

1. Jag har måsten, jag måste göra allt på samma sätt, dricka lika många klunkar, sätta på ringarna i rätt ordning osv osv. Gör jag inte detta får jag ont i magen.

2. Jag sätter oftast upp en lista varje dag på saker jag ska göra, så kan jag checka av allt.

3. Jag tar åt mig väldigt lätt och blir lätt sårad, dock visar jag inte de utan låssas att jag inte bryr mig.

4. Jag är aldrig nöjd med mitt hår och kan aldrig bestämma mig vilken färg de ska ha. Därför har jag inte färgat mitt hår på jätte länge, när jag kollar på mitt hår när de var svart vill jag ha de när jag kollar på bilder med blondt vill jag ha de osv osv. Dock har jag svart nu och vill inte ha de. Haha

5. Jag har vart bortskämd när jag var liten, kanske är lite nu med. Men ingenting som jag inte vet om. Jag kan ta hand om mig själv, kan städa, diska, tvätta, betala räkningar osv. Men får fortfarande pengar av mina föräldrar då jag inte har jobb och om man vill kalla de bortskämd kan man göra de. Inget jag lider av för som mamma sa: de är inte ditt fel att du inte fått jobb, du har bara otur.

6. Jag är i en kass period i livet just nu.

7. Jag gillar att hålla på med sporter, dock är jag för lat för de.

8. Jag är en icke-rökare

9. Jag skämmer jämt it mig när jag dricker.

10. Jag ska skaffa ett jobb och jobba ihjäl mig så jag sedan kan flytta till värmen.

Gör likadant du med!

Blond Josefin

See you lele!


Dag 1 - Presentera mig själv

Jag heter Josefin och föddes på Västerås BB 8 Maj 1991. Jag fick ligga kvar där i någon dag pga för några vita(?) blodkroppar. Vilket jag inte lider av nu! Men lider dessvärre av IBS, magsjukdom. Nog snack om de.

Jag bodde under mina första 16 år på Norrskensvägen. Jag var bästa kompis med Linda och vi lekte varje dag. Sen när jag fyllt sexton, den sommaren flyttade jag hemifrån till min alldeles egna 1:a. jag trivdes där och jag var aldrig själv, mina vänner bodde i princip där och vi festade varje helg. Då var jag tsm med alexander men de tog slut julen 2007, vi var alltså ihoop i 1½ år.

Sommaren 2007 träffade jag johannes, vi sågs uppe i trappuppgången, trodde har var min granne men han var ist min grannes bästa vän. Vi började iaf umgås och en fin vänskap skapades.

Lite över ett halvår senare började vi umgås igen och kärleken kom fram. Vi blev tillsammans 1 Maj 2008 och i Augusti 2008 flyttade jag från min underbara etta för att bo ihop med johannes. Och vi flyttade från 2:an Maj 2010 och bor nu i en trea med stor balkong.

Mitt intresse för tatueringar startades när syster kom hem med sin första, då var jag väl 13-14 någonting? Och några månader innan jag fyllde 15 fick jag min första tatuering, en stjärna.

Där är den, bilden är upponed men är iaf vi höftbenet vid magen där? Men då hade jag bara stjärnan, byggde ut denna ett år senare.

Här började iaf mitt intresse och nu är största delen av kroppen täckt. Folk undrar ofta om jag ångrar mig, och nej inte en endaste, dock ibland kan jag tycka de är synd då jag inte får några jobb. Visst jag går inte på intervjuer och sånt i kortärmat utan jag går i tröjor där ingen tatuering syns, men bor somsagt i Fagersta så alla vet vilka alla är.

Och just nu håller jag på med min ryggtavla. Hoppas den blir klar nästa gång! Här kommer en bild efter första sittningen då jag inte tagit någon ny bild

Där är en ryggtavla av mitt favorit band tiger army. Dom har legat närmast hjärtat sen jag var 12-13 och kommer alltid finnas där..

Jag har också ett intresse för piercingar, har haft en labret, cheeks, smiley. Och har nu kvar två musche och en septum. sen har jag i öronen också, i ena 20mm och ett hål och i andra 6mm. Här kommer en bild på mig med mina cheeks piercingar

 

Kind piercinagrna blev infekterade, så dom åkte ut. Min smiley åkte ut av sig själv då min "sträng" gick av och labretten åkte ut för jag ville inte ha den;P

Jag tror inte de finns så mycket mer att säga om mig. Förutom att jag har världens bästa vänner, världens bästa karl och hade världens bästa katt så bjuder en bild på de också!

En gammal nyårsbild 2008 i think. Jag, alex och pernilla. Adina och louise saknas på bild.

Min fina underbara och vackra karl.<3

 

Jag och min underbara katt.

 

Och dedär var mer en presentation av mitt liv och inte mig men sak samma!:)

 


30 dagar

hejhej! Tänkte testa göra dehär så man har något kul att skriva varje dag. Börjar idag!!

♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

try to forget by working out

Har nyss kommit hem från gymmet, försökt rensa tankarna men går inte så jävla bra, livet är orättvist PUNKT.


Fördommar

Varför har folk så mycket fördommar för? De förstör mig. Att inte kunna få jobb för att man har tatueringar känns ju bra. Sliter som ett jävla svin men händer ingenting, just nu ger jag upp. För all framtid.

Mina skoooooooooor!

Mina skor kom på posten idag, de knackade på 08.39 men visst fan blev jag överlycklig när jag fick paketet, trots att postgubben jämt ser sur och dum ut!

Plockar upp allt i paketet, och ser på skorna och tänker, fan va små dom ser ut och vara? jag råkade väl inte beställa 36. Men de var rätt storlek och dom passade:D Dock svåra att gå i hahahah. Men de va något mupp med att man typ råka glida ut ur hälen eller nå. Här kommer en bild på dom som jag nyss tog i camen.

Kass bild men aja:)

See you lele!




Happyface! BOOOOMBA


Shoppingsugen

Usch vad jag är shoppingsugen! Men svårt att shoppa till sig själv när alla julklappar inte är färdigköpta. Har lite kvar till syster och sen lite små grejer till johannes. Måste börja spana och lösa! Sen lite småsaker till mama och papa men de handlar bara om typ hundra spänn.

Hoppas mitt shoppingsug lägger sig när jag väl fått skorna, antingen de eller så blir de värre!

Men snart kommer alla julklappar ner i postlådan eller så hamnar dom på posten, sen kan ja slå in dom och åååå vad jag längtar till julen. Men också till hannes födelsedag! Hoppas han blir glad:) De känns verkligen som jag hittat bra presenter till alla iår! Underbart

Ska väl försöka styra upp lite skit nu och spana på vad som saknas! Hoppas pengarna räcker till för snart får jag mer pengar och dom vill ja ska hamna på mitt bilkonto, allting!

See you lele!


Trubadur-set

Btw här är johannes trubadur-set. Är så glad att han börjar ta de lite mer seriöst. Ska bli underbart när han får sin nya gitarr så han kan börja spela ordentligt!

Svårt att se hur stort e egentligen är, så bara kolla på gitarren! De är en normalstor gitarr!

Här kommer en låt som baby sjunger<3

http://www.youtube.com/watch?v=FSYQFxIwdNk

 


Fars dag

Bättre dag idag, helt klart. Måste bara inse att man inte ska lägga energi på patetiska människor som ingen i hela världen ändå tycker om!

Aja igår gjorde vi inte mycket, låg i soffan i princip hela dagen, åt pizza och myste! Och idag blir de väl samma sak antar jag!

Först ska vi väl iaf till våra föräldrar, lämna typ någon trisslott och blommor! Så ska väl snart väcka hannes så vi kan handla lite! Vi måste ju handla maten för idag, tror de blir skaldjurspasta, annars blir de hamburgare eller kyckling deli, ni vet dendär nya grejen som låter så förträffligt god?

Idag ska jag helt enkelt ha en bra dag med min kärlek! Är så lycklig med han!<3

Ska springa och väcka han nu så vi får lite gjort, ska ju på jakt efter bläckfisk och musslor.

See you lele!

Inte på humör.....

Hade skitkul igår förutom en människa som ska sabotera, så nu ska jag snart beställa pizza och vara deppig och njuta av närheten från min karl!

Julkänsla

Haha tro de eller ej men min julkänsla har kommit. Undra om de var för solen sken så fint eller för att jag fixat massa julklappar? Antar att de har med julklapparna att göra, älskar att göra andra glada! Speciellt när man hittar den perfekta gåvan, som jag gjort till hjärtat. Längtar tills han fyller år med, hoppas han blir glad<3

Aja snart får man faktiskt börja julpynta, första advent brukar jag göra de, och de är väl typ den 28 november?=) och två dagar efter de fyller baby år!!

ÅÅ lite glada känslor iaf. Så lika bra att dra sig till sovrummet och hämta täcke, böne, böna och gundalf så man får lite sömn, imorn äre fullast vinner!!!!

Bjuder på en sliten bild jag tog för 29 sek sen!



See you lele!

Snart helg!

Haha skyndade mig in på bloggen för att skriva nå viktigt men icke har helt glömt bort vad de var haha!

Idag betalade jag lite räkningar, tidigt jag vet! men har massa pengar över samt så har vi betalt dubbla hyror så månaden som kommer lever vi i lyx. Johannes har redan beställt ett trubadur sett för 13000:- men de kan vi betala utan problem:) Och han förtjänar att unna sig något som han verkligen gillar, dock svider de att säga 13000:- haha. Jag fick iaf mina pengar idag från f-kassan. 2160 spänn, helt okej då jag hade 8 dagars frånvaro. Blev då att dra till stan och handla presentkort på 500:- till pappa i julkapp och snart kommer de faktura för johannes present, sen ska jag ju fixa till syster också sen är typ allt klart. Hjälpa baby med presenter till hans föräldrar sen lite mer till mina. Så snart eller om 3 veckor lite mindre från jag pengar igen, vilket betyder att jag ska ha betalt alla presenter så jag kan sätta in alla dom pengarna på mitt bilkonto som dammar lite. eller ah saknas väl 7000:- haha! Men lugnt för baby är skyldig mig 3500:-

Idag har jag alltså vart på möte, sen åt jag pytt, sen drog jag till sängen och myste med baby och sov i 2 timmar. Han drog till volvo och jag drog till stan med mami o papi. Sen hem och mysa och äta pytt igen. Sry men är i min pytt period just nu. all annan mat äcklar mig! Haha

Nu ska jag glo på tv och slöa och läsa lite i boken för imorn blir de party!!!!!!!!!!!!!!!!! I need it because im fucking rastlös!!!!!!

See you lele!

Sol

Sitter och kollar ut genom fönstret och solen lyser, allt känns lite bättre.

Men iaf.. gick upp 8-9 någongång och fixade mig och så. drog på mötet som gick förvånansvärt bra och vi var bara 6 stycken med. skönt! Sen kom jag hem, betalade räkningar och så. har nytt ätit pyttipanna och lökar i soffan!

Glömde säga att jag nu har fixat julkapp och födelsedagspresent till min baby, tänker inte skriva vad ifall han tjuvkikar här inne^^

Men sen så unnade jag mig själv någonting också! MINA SKOR<3 UNDERBARA



Dom fick de bli, till att börja med iaf! KÄR<3 längtar tills dom kommer!

......

deprimerad...

Hemska snö

Usch jag hatar snö, jag ser inget vackert i de. De är kallt jobbigt och blött. Usch snacka om att de drar ner humöret till botten!

aja idag har jag iaf gymmat, myst med hjärtat, träffat adina pernilla och alex en snabbis dock dog magen så fick åka panikslagen hem. Där kollade jag på eva och adam-fyra födelsedagar och ett fiasko(?) Aja länge sen jag såg den, dock kunde jag allt utantill iaf! Sen har ja bara kollat på biggest loser, arga snickare, greys och baby stack till jobbet så är själv nu..

Sitter med min kvällsångest, vill inte på möte imorn. En stor grupp sen ska man typ presentera sig inför alla i gruppen som om man vore hos en arbetsgivare. JAG ORKAR INTE=( ska fan be arbetsförmedlingen att dra åt helvete för inte fan hjälper dom mig...

See you lele!

Dumma mage

Usch jag börjar bli riktigt trött på min mage, den har bråkat med mig sen i söndags och har inte slutat än. Vet inte vad jag ska göra. Snacka om att man tappar livslusten när de gör så ont. Bara ligga i soffan o vänta på att johannes kommer hem och klappar på den, annars blir de ett varmt bad om de inte blir bättre...

See you lele!

Ändrade planer

Blev inte direkt att ta de lugnt utan drog hem till alex och myste med elias och hängde där, pernilla var också där, länge sen ja träffa dom!

Aja var där och myste och snacka skit, kom nyss hem och har precis ätit lite pytt! NOM! Nu ska jag faktiskt sätta mig o kolla på gg. Kollade nyss på one tree hill men bara ett avsnitt som var tillgängligt.

See you lele

Snö

Första snön är här, iaf om jag bevittnat. De är typ snöstorm ute vilket känns väldigt hemsk. Men jag och johannes gick ändå ut på balkongen och pussades till den första snön;)

Igår gick allt bra, skagenmackorna uppskattades och allt mys. Hade en underbar kväll med hjärtat. Vi glodde på TV sen somnade vi, vaknade sedan vi 3-4 och gick till sovrummet där vi låg och prata om allt möjligt<3. Efter de somna vi och sen ringde klockan vid 10. Ringde arbförm. ingen framgång dock, men blev inget möte men jag gnäller inte, utan får ju vara hemma och njuta för magen har inte direkt fungerat bra idag. Aja vi 11 lagade jag mat till baby, eller ah stoppade in en pizza i ugnen. Sen mosa i han den sen kallade gymmet. Gick bra och var knappt nå folk, dock krampade magen men stod ut. Sen blev de hem i duschen och kramas och för 35 min sen åkte han till jobbet.

Nu sitter jag och har ätit två små skagen mackor och ska väl ta den sista också sen bara njuta av bra TV tills magen blir bättre för då ska jag nog träffa adina en sväng och pernilla och alex också..

Aja nu ska jag hämta min macka och kura ner i soffan och kanske kolla på ett gg avsnitt!

See you lele!

Egypt '10

Här kommer bilder från egypten. Bättre sent än aldrig;)

Här åkte vi en ruschekana, den var typ i 90 grader och på bilden fylls min rumpa med vatten så de var bara att kuta till toaletten efter, bild på kanan kommer längre ner.

Utsikten från våran terass

Baby, första dagen

Chill på stranden!

Samma här

Sol i ögonen

Magväska

Baby kollar menyn

The fucker

The thinker

Stora bekymmer, not!

Kärlek<3

Stranden

Kramas på stranden

Skönt i poolen!

Myspys

Härmapa

Skaldjurs pasta in my <3

Hannes gilla de med:)

Tog oss ut på en snorkling tur:)

Såg oves andra hem

Cooling.....

Hittade donken;D Happy meal för endast 16 kronor, jag var i himmelriket

Vraket igen

Sen drog vi på beach party där ALLT var gratis, här är våra välkommsdrinkar

Skulle bestiga ett berg

Johannes var taggad

Trött efter 33(?) trappsteg haha

Äntligen på toppen!

 

Utsikten, vårt hotell

Leka pyramid snubbe

Johannes lyckades dock snäppet bättre

ÅÅÅ skaldjur<3

Ny fejk ed hardy keps för 20 kronor och en mupp fanta i melon smak!

Efter massa letande hittade vi äntligen cider, 10% klappkanon!

Påväg till hardrock café

The Pee Wee dance haha

Var på cleo park

Där är kanan jag prata om:O tänk att vi var aslångt ifrån den när vi fota

Poool på beach sidan

Johannes chillar

Berg

Beach sidan

Same

Mys i morgonrock och sköna badtofflor efter en hel dag av badande

Åkte någon cool undervattens båt, nu sitter vi på båten innan vi ska bege oss ner under vattenytan

Kärlek

Och här är en bild från under vattnet

Och som ni ser hade vi en kanon semester och jag önskar verkligen att jag får återvända snart igen<3

 


Kärlek

Här är min kärlek, har aldrig vart så lycklig i hela mitt liv. Ni vet dendär känslan? Pirret och att allt verkligen känns rätt. Den har jag, varje gång jag träffar han, varje gång jag är utan han. Vi har haft över 2½ år ihop och de kommer bli massa mer. Han är min soulmate!<3

I love you forever, 'til death do us part<3


Överraskning!

Ikväll ska jag överraska baby, ska göra egen skagenröra och ha på macka till förrätt, sen blir de bara schnitzel eftersom de var de han ville ha! Men massa mys med tända ljus och en nystädad lägenhet! Å kommer bli underbart<3

Så strax är de väl dax och kolla om räkorna är upptinade så jag kan börja, han kommer ju hem strax efter tio och då vill jag att allt ska vara klart!

See you lele!

Kass uppdatering i know.

Ja sry sry sry men i tisdags åkte jag 52 mil ner till syster(strövelstorp, utanför ängelholm) för att spendera nästan en vecka med henne.

Kom dit tisdag vi halv 3 tiden, packade upp och så sedan drog vi och handla mat, blev sammanlagt 4 mataffärer vi besökte haha. Men vi glömde något på den första så drog till andra, sen när vi åkte hem ville vi ha korv med bröd, in på mataffär tre(matöppet, strövelstorp mataffär), där fanns de inte haha. Så vi fick åka tillbaka till en stor mataffär igen, då talar ja om ica maxi. Usch. Men kom iaf hem och lagade mat sen vi halv 9 somnade jag.

Onsdag så drog vi till öb och kikade runt, hämtade sedan ut systers löshår och vi färga och trixa och sydde in löshår på henne. Somnade strax efter 9 haha

Torsdag, blev en heldag i malmö där vi kollade i affärer och chillade. Väldigt skoj! Kom hem slöa och somnade innan 10 haha.

Fredag. Vi drog till väla(shoppingcentrum typ) gick i affärer och kikade, sen färgade vi systers hår igen, sen duscha och fixa så var de bara korka upp. Tog bussen till ängelholm, skulle till top spin och spela, jag spydde utanför haha. Vet dock inte varför tror de va pga kolsyran eller nå eftersom jag bara druckit typ 7 cider. Sen där inne spela vi airhockey, jag vann över alla. Sen biljard. Skulle sedan till saloon, hann spy igen haha, vitt skum. Sen drog vi till morris sen kalla taxin hem.

Lördag, hemma kväll. Gjorde kött och potatisklyfor, nomnom. Sen hade vi slut på läst så drog till matöppet, de var stängt haha men som tur hade lottas öppet;D

Söndag, meningen att vi inte skulle göra ett piss så jag hoppade in i bilen och körde mina 52 mil hem, överraskade baby, han blev glad:)

Aja bilder och shit kommer inte eftersom vi inte tog några haha! Men bjuder på en bild på mig och min syster<3

Jag älskar dig världens bästa syster, jag är ingenting utan dig!<3


RSS 2.0