Torsdag

Torsdag idag då, har hunnit tagit morgonpromenaden, vaccinet, hämtat ut paket, ätit korv och kollat på oth=) Nu ska jag väl städa lite eftersom de är en himlans röra!

Imorrn blir de västerås och eskilstuna, så länge inte magen dör eller om ja blivit sjukare, känner somsagt av johannes smitta lite. Men hoppas jag kan åka imorn för har massor att handla till resan och behöver minst sagt komma på andra tankar.

Aja nu ska jag väl glo klart på datorn sedan ta tag i röran och efter de ut med löshåret och ta en LÅNG dusch! efterlängtat!


JAG HATAR MIN MAGE!!!!!!!!!

See you lele!

H&M

Kan man bli annat än förbannad eller?! Först skickar dom en 44 och en 36 när jag skulle ha en 34 och en 36 och nu har jag fått 34 men TVÅ stycken, jävla bög hm blir fan riktigt förbannad jag orkar inte!

Och sen till jackan, 36 är för lös 34 är perfekt men har korta armar medan 36an har bra armar, åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå

Tisdag?

Är de tisdag idag? Aja för inatt får jag äntligen kolla på oth s.8 e.3=) Spännande:D

Nu ska jag iaf iväg och hämta min älskade jacka från h&m äntligen! Så får vi se om de blir 36an eller 34an som behålls=) Så nu hoppar jag in i min (pappas) brum och hämtar den, uppdaterar sen!

See you lele!

Söndag!

Sista dagen på veckan, tiden bara flyger iväg.

Just nu är jag hemma själv, hannes var sjuk men stack till jobbet ändå, dum som han är=) Har jag tur så kommer han hem tidigare;)

Idag har jag inte gjort någonting alls i pricip. Typ städat vart till mamma en vända och lämnat bilen sen mest lökat och myst med en sjuk hannes!

Jag tycker de är skönt att tiden flyger förbi, för om två veckor åker jag och älskling ner till sharm el sheik, egypternas las vegas. Låter hur grymt som helst och vi ska bo på ett underbart hotell. Ser verkligen emot dessa två veckor vi ska spendera där nere! Så i veckan ska jag förhoppningsvis till västerås och eskilstuna och köpa lite underbara sommarkläder som är på rea. Är i stort behov av en ny bikini! Här kommer en bild på hotelet!

See you lele! För nu ska jag nog ta mig i kragen och kolla på vampires sucks sen lite oth! Men först...POPCORN


Girlsnight

Vaknade upp vi 1 någongång. Låg kvar i sängen till två och kramades med min sjukling. Vi kika lite resor och skit så nu är allt klart, 15 dagar i egypten! Kommer bli underbart<3<3

Sen kom mitt leende, som jag letat, men har man en underbar karl som jämt säger gulliga saker och försöker få mig att må bra så är de klart att leendet kommer fram. Sen var jag helt klart glad för att vi skulle ha tjejkväll. Vi kollade på my sisters keeper(underbar film) sen i love you phillip morris(inte alls underbar). Sen massa snack och cow and chicken och dom stack för ca 40 min sen. Så nu ska jag väl glo på tv och försöka sova för klockan sex kommer min kärlek hem och kramas! UNDERBART.

Btw så fick jag hem mina 30 par lösögonfransar igår, kanon! Nu väntar ja bara på min jacka!

Blir förhoppningsvis avesta imorn där de ska inhandlas massa saker till egypten

See you lele!

HISS/DISS

Tänkte köra en HISS/DISS eftersom jag inte har så mycket att komma med



* Tiger Army. Jag har älskat dom sen jag var 13 och hörde dom första gången. Deras musik har inte tröttat ut mig  än och kommer aldrig göra de. Alla låtar är helt underbara men Outlaw Heart är den som ligger närmast hjärtat, en låt jag kan connecta med och känna igen mig i. Helt underbar. Sen är ju Nick 13 riktigt het också!


* Värme, sol, lycka! Ja de är precis de jag längtar efter och kommer få om 19 dagar! Jag ser framemot de. Och de är någonting man verkligen behöver i detta tråkiga höstväder som drar fram alla negativa vibbar som finns!

* Thomas Sabo smycken. Visst dom är grymmt dyra men ack så snygga. Håller och är i äkta silver vilket gör att man slipper bli grön-blå!



* Rock by Sweden.. Ja Laila Bagges smyckeskollektion. Visst dom är grymt snygga men helt klart inte värt pengarna. För enligt mig ska smycken hålla längre än 1-3 månader. Grymt besviken när man pungar ut flera hundra kronor!

* Falska människor. Finns de något värre?! Tack vare dom så kan jag inte lita fullt ut på någon. En fet DISS till er!

* Vintern! Visst....mysig när man tänker på den men när den väl är här så finns de inge värre. Gör så man blir deprimerad och besviken på allt och alla. All denna ångest över julklappar osv.. Äckliga juldagen och annandagen med meningslösa fyllor. Mår helt enkelt dåligt bara jag tänker på de..

Ryggtavla

Här är alltså början på min underbara ryggtavla!

Sen ska den försätta med text


Nya träningsskor!

Ja som sagt så köpte jag nya träningsskor, testade dom idag på morgonpromenixen och på gymmet, helt udnerbara! Och snygga med. Kan somsagt inte ha fula träningsskor;)

Men riktigt nöjd över mitt köp, helt klart! Här är dom!!!

Nu sitter jag i min ensamhet och försöker lösa mina ppiller problem. Någon som äter trinovium och vet hur jag ska göra? Hoppade över mensen, slutade innan sista raden och började på en ny karta, men eftersom vi ska åka utomlands så vill jag inte hoppas över den två månader i rad utan denna gång tänkte jag bara skjuta en vecka för då blir de bra, men till problemet. Började på en ny karta och nu har jag slutat efter första raden och äter sista raden, men läste att man inte kunde göra så med trinovum? Så frågan är om jag ska börja på mina nya ppiller när mensen slutar eller fortsätta på kartan där jag sluta? ÅÅÅ orkar inte dra till um på måndag....

 

aja nu letar jag resor, och en fråga till. Någon som vet inom hur lång tid innan man reser som man måste ta spruta mot gulsot?



Tom...

Finns ingenting i mig nå mer, inga känslor ingenting. Jag förstår inte, helt tom. Jag letar och letar men känner ingenting, är de förmycket att handskas med? Jag orkar väl inte just nu, blivit immun mot allt..

Aja idag har jag vart ute och gått, sen hoppade jag in i duschen, varför är de så skönt att duscha när man bara får göra de i fem min? Skyndade iväg mig och hämtade mamma, vi drog på stan och jag köpte äntligen träningsskor! Skööönt! Assnygga var dom med:) Sen följde mamma med som sällskap när jag skulle handla mat för månaden, vågar inte göra de själv. Sen hjälpte hon mig upp med kassarna<3 Sen var de bara skynda och packa upp sen hämtade adina mig för vi skulle lyssna på något på hotellet:P Efter de har jag bara lökat här hemma, och inte tänkte jag väl på att kolla på oth s.7 på dom avsnitten jag missat eller gossip girl? Men tur har jag en hel helg att spendera framför de.

Har somsagt inga planer alls i helgen förutom att köra mami och papi till bruks imorn för dom skulle på nå dansbandssak!

Ryggen och nacken kliar nå förskräckligt med. Men vad ska man göra åt saken? Inget!

aja nu ska jag äta revbensspjäll, kyckling och potatissallad!!! NOMNOM

Torsdag:'(

Nu en bild på tattoon! Haha!!

Aja missnöjd och ja orkar inte säga så mycket

I just don't fit in


OTH

Kollade på oth s.8 e.1-2 och seriöst jag har aldrig gråtit såhär mycket i hela mitt liv, hoppas tredje avsnittet kommer ut snart, dör av väntan.

Ska nörda lite skriver mer sen

Onsdag

Har hunnit gått ca 7000 steg och vart på gymmet! Nu ska jag strax in i duschen sen hämta linda så ska jag följa med henne till af, sen ska jag lämna in ett paket på ica också! Min jacka ska skickas tillbaka, den kom ju somsagt i 44 ist för 34 haha!

Aja hämtade louie igår coh sen tog vi en sväng till donken, då kändes de mycket bättre. Ska försök få in bild på gadden här har på mobilen. Men njut av denna FETA bild, har bråttom nu


Tattoo

Kom hem för en timme sen typ tog då bort plasten och tejpen och blir som vanligt svimfärdig, dööör. Ligger i fosterställning i soffan och måste åka och hämta louie om en kvart, men vad gör man inte för sina vänner?=)

Måndag

Jag HATAR måndagar, de får mig jämt på skit humör! Jag har nog aldrig vart glad en måndag jag vaknat upp och den slutar jämt i kaos! Men har iaf vart på morgonpromenad sen åt jag havregrynsgröt med bär samt nyponsoppa med medcin! Sen kollade ja på tv och väntade på hannes så vi kunde dra till gymmet, men somnade så kom iväg först halv 5 typ. Sen tränade vi sen drog vi till intersport och kollade på nya träningskläder, kollade in yrkesakademin sen hämtade jag pengar och stegräknare hos mami. Mitt laila bagge halsband gick somsagt sönder, så nu har jag fått lämna tillbaka alla mina studentpresenter..... Usch

Aja nu lökar jag och ska strax lägga mig. Imorn ska jag försöka gå upp med johannes vi 5, sen ut och gå sen äta frukost. In i duschen sen bege mig mot yrkesakademin sen åker jag till linde för en ryggtavla. Efter de åker jag hem och hämtar hannes så åker vi och hämtar louie i solvarbo, sen får jag äntligen komma hem o sova! De kommer vara efterlängtat!

See you lele

Valet

Alla talar ut om valet och de ända man hör är gnäll gnäll gnäll, hallå vi har demokrati och därav resultatet! Alla har sina egna åsikter, kan inte alla bara förstå de?!?!?! Dra till ett land med diktatur om ni är så jävla missnöjda!

Aja här är två bilder jag snott av louie (louipe.blogg.se) sen i helgas hos oss

 



Dagens

Dagens vill ha: Snyggt hår
Dagens kläder: Höga strumpor, prickiga strumpbyxor, converse, rosa shorts, linne och smycken
Dagens frisyr: halft uppsatt
Dagens låt: WALKING IN MELVIS HAHAHAH eller 10 små moppepojkar
Dagens planer: Äta popcorn och dricka läsk och äta chips
Dagens saknad:
Syster
Dagens händelser: Städning, röstat, besökt mina + hannes föräldrar
Dagens lycka: Kebab
Dagens måsten:
Städning
Dagens snygging: Johannes helt klart




Veckans händelser: Ringa af ang studiebesök på yrkesakademin, Ringa handläggare angående utbildning, Tatueras, Hämta Louie i Solvarbo, Mysa med hannes, Studiebesök på yrkesakademin, Handla till resan(?), Promenera, Börja ny diet, Köpa stegräknare, Handla mat för månaden och Betala räkningar. Men framförallt må bra!

Val

Idag ska man bege sig till Per-ols skolan och rösta!! Ja är väl inte direkt insatt men vet vad jag ska rösta på men tänker inte säga de=) Alla har sin åsikt och låt de vara så.

Jag vet iaf vad jag tycker och vad jag vill! Enkelt..

Men rösta på mona muslim


Aja nog snack om de.

Igår var de förfest här, helt okej sen blev de gm.. inte helt okej men ändå.

Idag har vi hunnit skura golven städa och fixat dit hyllan igen. Blir besviken på folk som beter sig illa och förstör och inte åtgärdar de. Men vad ska man förvänta sig? Onödigt och orkar inte bry mig i falska människor som ljuger konstant.

Och en grej, jag hatar verkligen folk som ljuger om att dom har ont i magen, blir så jävla förbannad de är liksom inget att ljuga om, speciellt inte för sina vänner. Speciellt inte av folk som vet hur kass min mage är. Jag tycker verkligen synd om dom som får ont i magen och måste hem för jag vet hur de är. Sen får man reda på att de är lögn bläää.


Mysdag

En helt underbar dag har de vart idag!
Pilates gym och massa städ, avslutade med att pernilla kom hit och vi kollade på camp rock 2!!! REKOMENDERAR, den var fett fett fett bra!! Sen efter de åt vi lite kladdkaka sen satte vi på kick-ass. Underbar film det med!! Man bara drömmer sig bort:)
Nu ska jag lägga mig i sängen med baby och mysa masssssa! För imorn blire avesta en vända och kolla om jackan finns så jag slipper vänta på den, sen städa lite haha, igen nej men disk finns ju alltid och massa skräp för sen kommer mamma och pappa över för dom är nyfikna på hur rent och fint de är här;)

Sen kommer brudarna och de blir parteeeey!! Wooohoooo behövs! haha en nykter helg är en nykter helg förmycket;)

See yaaa lele

Fredag

Shit vad dagarna går, hänger inte med haha! de är som jag bara lever varannandag^

Idag blire iaf gym alldeles strax sen ska jag övertala johannes till att hyra en film men ska vi städa städa städa, nej men har skjutit upp dammsugning av hall och kök samt skurning av hall och kök i nu en vecka typ, och måste köra saker till pappa så lika bra att ta tag i de idag!

Ikväll kommer tjejerna hit och kollar på camp rock 2<3<3<3 Sen äre bara tagga inför imorn, känns inte som jag är kapabel till att supa men ger de ett försök ändå..

Var på af igår och ska få pengar i oktober;D ända till december nästa år. 3 tusen i månaden är iaf bättre än 0=) Sen skrev jag in mig på utbildningen med så bara hålla tummarna att de inte är alldeles för lång kö=)

uppdaterar mer sen om jag orkar

see you lele

Onsdag

Onsdag idag och har fått mycket gjort..

Började med morgon promenaden och piltes efter de. Sen dax för frukost då de blev havregrynsgröt med banan och nyponsoppa med medicin;) Sen duschade jag och fixade mig och drog till jobbcoachen! Efter de hämtade jag hannes och vi fixade ett pass till han. Sen drog jag till smycka, lämnade in min laila bagge ring för den gått sönder och armbandet. Fick välja vad jag ville eller ta pengarna, jag tog en ny laila bagge ring haha oavsett hur mycket jag klagar så kunde ja inte låta bli, men denna kommer iaf inte få färglåssning på framsidan eller gå av. Sen valde jag ett thomas sabo armband med en berlock=) Och fick 204 kronor tillbaka(hundra kronor förmycket) =) Sen drog vi till pickaboo där vi handla snus och dörrmattor, fick även där billigare, dock bara 40 kr haha!

Efter de stack jag hem och städade och börja färga håret! Blev väl helt okej, eftersom jag hade världens fetaste utväxt så fick den bli mörklila eftersom jag vägrar färga svart igen!! Sen har jag lökat och kollat på kungarna av tylösand(?) haha pinsamt...

Dock blev de inte gym idag för jag var slö så får bli torsdag och fredag ist^^

Och imorn har jag möte på af om när pengarna kommer=)=)=) Sen massa fix..

Aja glatt inlägg fasten min sura min syns från 57483967m håll. Men vad ska man göra? Litar inte på någon nå mer, de är för riskabelt...

älskade ring

nagellack!! bästa bilden av alla 5784 haha! svårt att ta krot på naglarna ju haha

och mitt älskade armband!

 

SEE YOU LELE!


deppinlägg

Senaste tiden har väl inte vart att leka med, börjar tro att jag är psykiskt sjuk eller deprimerad eller nå. Fattar inte vad som är fel, eller jo de finns sina orsaker, men ska jag lida såhär mycket bara för de? jag känner mig ful äcklig och tjock, ansiktet känns missbildat och håret fult och äckligt.. Tjock känner jag mig iaf för jag blivit de!!!!!!  Usch men på måndag kör ja igång en mini diet och massa träning och ska köra på de tills vi åker utomlands! Kan fan inte gå runt såhär. Fast jag har säkert inte blivit jättetjock men eftersom jag styrketränar så får jag muskler som gör att de inte alls känns kul att ställa sig på vågen=(

Så nu tänker jag köra lite lite muskelträning sen massa promenader pilates och yoga. Synd att de är så jävla tråkigt bara.

Och ja någon som har nå tips på hur jag kan känna mig som en människa igen??

Jag saknar syster så mycket så de gör ont, skulle verkligen behöva henne här hos mig nu, men icke. Sitta ensam i lägenheten fungerar ju inte så bra heller då jag tänker alldeles förmycket.. Behöver en hobby!!!

Aja dedär var väl mitt klago inlägg.

Pyttipanna

ja pytt lär ju vara den godaste och enklaste maten, NOMNOM!

aja idag tog jag sovmorgon till 13. men de får man ibland, blev ingen promenad eller pilates. inte fixade vi pass heller men jag orkar inte röra mig ur fläcken, inte i dehär vädret. så blir en riktig vildag med massa television!

försöker väl uppdatera senare men har verkligen ingenting att skriva;)

Walk in closet!

Nu börjar de likna något, och som sagt så ska ni få se bild på våran walk in closet, den är inte den största men gud så mycket större den känns nu än innan. Riktigt nöjd. Vi satte somsagt dit en heltäckningsmatta(lila, syns ej så bra på bilderna) sen satte vi dit två billy hyllor en såndär kläd "rulle" och sen två trärör som hängare eller vafan man nu ska kalla de, slut på ord:)

Där ser ni hängarna och rullen och lite av en billy hylla, den andra står breve

Där ser ni de underbara mysiga golvet, ser dock att de ser lite mindre ut än var de är;P de är ca 3kvadratm iaf;P

 

Tänkte visa bild på våra hamstrar som blir två år den 28de september, men jag saknar mamma puck och pappa bot samt syskonen toker och ullrick! men här är iaf botimer(för han ser ut som pappa bot och var enda pojken i kullen) och pitbull(för att hon går som en pitbull och är som en pitbull helt enkelt)

 

Här kommer bebis bild

<3<3<3

Aja nu blev de ett tråkigt bildinlägg så avslutar med en bild på min kärlek och jag!

Föralltid baby 865 dagar idag<3

 

 


Dålig uppdatering...

Oj sry för dålig uppdatering, men vafan har typ städat och pulat konstant i lägenheten i typ en vecka nu så har itne haft ork. Vi har fixat fiskrummet och vår walkincloset. I fiskrummet fixade vi upp nya akvariet och så och i gaderoben fixade vi ny heltäckningsmatta och typ allting nytt haha. Ut över de har vi rensat alla skåp och hyllor i hela lägenheten, rensat allting plus torkat allting och skurat och ahh.,..typ flyttstädat haha!

men de är skönt nu iaf,. Men bilder kommer upp imorn för nu ska jag ta en kvällcigg *inte bra, men unna sig ibland får man:)* sen lite cola och kura sig ner i soffan med älskling för imorn är de gym och promenad, tur till stan, tippen och till um...

See you lele

mina grejor har kommit

Woooho!! Igår plingade de på dörren vi 9, och där stod en man, med mitt paket:D WOOOOHOO! Visar lite bilder bara för nu ska jag måla och fixa härhemma!

Ny tröja och nya brillor!

Älskade tröja<3

kiss my ass!

See you lele! De kommer bilder när jag målat om och sättit upp de nya hyllorna



Familjemiddag

Igår var de dax för familjemiddag hemma hos johannes föräldrar.

Började med att vi åkte till systemet och handlade dricka sen drog vi till ica och handlade lite till mama och papa så dom hade något och äta när dom kom hem(dom har vart i turkiet) sen stack vi till smycka och jag lämnade in mina laila bagge smycken. Skulle få ett nytt läderarmband, för fjärde gången, sen ringen men jag vill inte ha samma så ska nog byta!

Sen hem och städa och fixa sig. Så snygga var vi:

 

Sen drog vi till hannes föräldrar och åt grillat och drack gott:) Sen stack vi hem en vända och drack lite mer. Johannes föräldrar hämtade oss sen vi halv 12 så drog vi till västanfors på höstfesten. Vi skulle betala in oss och de kostade 100 per person sen ger johannes fram en femhundring medan jag står och stämplar på oss och då fick vi 400 tillbaka för att han trodde att johannes betalade för sig själv och då sa vi okej och sprang in haha. Sen köpte vi korv och fick en tia tillbaka för den var missbildad. Haha 110 spänn sparde vi iaf haha. Aja sen började dom spela men jag frös ihjäl. De var ju utomhus och igår natt var de ca 3 grader. Sen blev de kallare eftersom de nästan var fros på bilen när vi skulle åka hem.

Kommer hem och tappar upp ett bad och dricker varmchoklad, Mysssss!. Typ såhär såg de ut igår, bilden är dock tagen för någon vecka sen men ändå

 


Mys-fredag

Ja jag spenderade hela dagen med min älskling, var så länge sen vi gjorde något ensama så de var underbart. Började iaf att jag gick ut och gick sen körde lite pilates och kollade på bert! Sen började familjehemligheter så väckte baby så kollade vi på den. Sen började vi storstäda lägenheten, underbart! Efter de blev de dax för gymmet. Sen duschade och badade vi<3 Efter de drog vi till pernilla och andré och kikade på deras svarta kycklingar. Sen blev de hem och äta och mysa och efter de la vi oss i sängen i mörkret och höll om varandra, perfekt avslut på en underbar dag<3

Aja idag blir de fullt ös. Först städa diska och tvätta. Sen till systemet och kanske smycka och sen handla till mamma och pappa. Sen lämna de hos dom för dom kommer hem imorn tror ja<3 Sen ska jag färga håret och frågan är om vi hinner till västerås. Sen dammsuga sen fixa sig och dra till johannes föräldrar på middag sen ner till västanfors och kolla när hans bror spelar, blir nog en helt okej dag!



See you lele!

USA

Seriöst så är jag grymt sugen på USA. Blev inte bättre när linda sa att hon skulle dit. Jag vill in på min älsklingsbutik och spendera tusenlappar. Och eftersom man är arbetslös och livet suger så känner jag att jag måste göra någonting... Dock har baby så svårt att få ledigt. Men kan ju alltid tjata och tjata och hoppas! Vill träffa min faster också, som bor där. Hann ju knappt träffa henne nu när hon var här för jag har så bråttom sen kom hon ju aldrig till fagersta igen:(

Sitter och drömmer mig bort bland flyg och hotell. Men nu ska jag ta och drömma vidare och förhoppningsvis sova för imorn ska jag kolla på bert-den sisteoskulden som börjar 10.10 och efter de familjehemligheter. Och innan de måste ja hunnit städa och promenerat.

See you lele

Diskriminerade....

Idag har jag vart ute och gått, gjort mina vardagliga sysslor, brytit ihop och vart på gymmet.

Jag blir så ledsen och besviken, folk lovar en saker som dom inte håller. Folk blir mer accepterade pga att dom ser bra ut eller normala(?) som folk kallar de. De är inge kul att gå på arbetsintervjuer och behöva ta ut piercingen i snoken och täcka över tatueringarna längst hela armarna, men man blir ju inte accepterad annars. Livet är så jävla orättvist. Jag kan inte ro för att jag har en egen stil, som jag faktiskt mår bra utav, och jag är mig själv. Men då blir man istället inte accepterad utan alla andra får de jobb man själv suktat efter och lagt ner sin själ i. Men de är inte orättvist bara för de utan för alla som blir anställda utan att ha gjort ett skit, sånt får mig verkligen att bli deprimerad. Jag kan inte lyfta mig från soffan för jag mår så dåligt över detta. Hur kan vi ens tillåta de? Jag menar, de är ju vårt eget fel att folk med tatuering, piercingar osv blir diskriminerade! Jag menar, sök igenom hela sverige på alla mellan 18-25 så tror jag inte att de är många av dom som INTE har en tatuering, så varför diskriminerar vi folk då? ÅÅ blir så arg ledsen och besviken..

Jag är iaf glad att jag har mina vänner, johannes och min älskade familj. Dom gör livet värt att leva!<3


Flapjack

Orka att jag gillar flapjack, någon som kollar på de ? haha är på cartoonnetwork just nu, kapten knoge lixom! Samt att chowder äger radarada! Mohaha dock samma avsnitt med flapjack som är varje gång jag kommer hem, råttan med pesten,..

Aja efter peewee la jag mig i sängen med baby, dumt val, sov i 2 timmar och nu är jag pigg och själv, vi stressade till gymmet och sen duschade jag och drog till louise på tjejkväll. Stack till systemet fem i 6, fem minuter till godo men vi hann. Drack lite sen bada vi jacuzzi massor och sen en film som avslut.

Kom hem och baby ringde och sa att vi fått sf-kanalen. Lycka... de betyder bert, familjehemligaheter, mio min mio mm! Underbart! Dock funkar inte on demand boxen förns v.37 eftersom fagersta inte skaffat de än eller nå..

Men men ska nörda sen kolla flapjack sen äta lite pytt.

See you lele

Onsdag

Morgonpromenad imorse sen tog jag och körde lite pilates poch avslutade allt med havregrynsgröt<3 Har även hunnit städat lite och plockat disken.

Klockan ringde 9 imorse men orkade ej gå upp, men sen vi kvart över 9 ringde de och jag ska på arbetsintervju den 9de september, creepy!

Idag ska jag hinna betala räkning städa hamsterburarna gymma och bädda sängen, innan 5(?) för då ska brudarna hem till louise på filmmys!!!

Aja inte så mycket att säga nu kollar på Pee-wee och sen ska jag väcka hannes.

See you lele

RSS 2.0