Söndag

Igår var de halloween fest hos louie, väldigt roligt! Sen drog vi vidare till gm och kul där. Sen kom ferkizz och vi drog hem men först ali kebab!

Jag var samma som förra året, en sjuksyrra, i svart lack, blev inte lite varmt heller.

Aja idag ska jag bara ta de lugnt och chilla i soffan. Imorn är de möte på arbetsförmedlingen sen ska jag mysa med baby, vi har 2½ år och ska mysa extra mycket för sen på tisdag åker jag ner till syster i ängelholm. Ska bli spännande att åka 54 mil själv men de går nog bra hoppas jag. Där ska vi chilla, dra till malmö och shoppa, sy in löshår och greja. Blir nog jätte kul för jag har saknat min syster så:(

Bilder från igår kommer väl när louie har laddat upp de hehe.

Nu ska jag fortsätta löka i soffan och tycka synd om min rygg som kliar men som jag inte får klia på (nygaddad)
SEE YOU LELE

Linser

Idag har jag städat och myst med baby, tvättat också. roligt? nej, men sånt som måste göras! Efter de drog älskling till jobbet och jag åt lite taco rester! Sen lökade jag, skulle somsagt vara en soffliggar dag idag men som vanligt blir den inställd. Drog till alexandra och hängde där med pernilla och elias, sen GICK vi till stan, halloween natta, sög men alex köpte örhängen sen drog vi hem. Myste massa med elias!

Drog sen hem till louie och planera lite inför imorn då vi ska till örebro! Fira linnea. Ska bli skoj!!

Nu är jag hemma, mitt ben mår kasst, känns som växtverk. Riktigt jobbigt. Kollar också på hannah montana! vågar inte kolla på criminal minds själv:(

Till saken så kom mina linser igår. Dom var riktigt riktigt riktigt snygga, ni får väl se bild sen eftersom de troligtvis kommer några partybilder i helgen eftersom louie är kåt!

Och på lördag ska vi hem till louie, kommer bli skit kul! Halloween party, men ja är tråkig och kör samma klädsel som förra året..

Här kommer en bild från när vi var i egypten på cleo land!

jag älskar dig johannes olof-thomas calander


Vinterskor, måste!

Länge sen ja skrev, jag vet. Men kom hem i lördags och har haft fullt upp. Lägger upp några bilder från resan sen och berättar lite.

Dessa tre vinterskor ska jag köpa, kanske ett fjärde par med;) haha! Blev helt kär när jag såg att den kosta modellen har kommit in och med nya motiv.


Så jävla underbara, lär dock också få tag på de fjärde paret, dom jag har i vita fast svarta, alltså dom med cupcakes.

Skriver mer sen ska fixa lite, och idag kommer mina malaysia linser:D

Hej då svea rike!

Dålig update i know, men har haft fullt upp med packning och sagt hejdå till alla:(

Min bästis åkte igår, jag åkte till seco och sa hej då till henne:( blev så ledsen!

Men nu ska jag faktiskt nörda lite till sen måste jag packa ner det sista och äta sen säger vi hej då svea rike och hej egypten! spännande, fast ni vill inte veta hur min mage mår just nu!

Aja kanske uppdaterar där nere, för tar med mig datorn men vet ej om vi får internet!

See you lele

Nervös

Börjar bli riktigt nervös inför lördag, vi åker halv 2 hemmifrån:) Är rätt rädd över hur magen ska må när vi flyger men håller tummarna på att de kommer gå bra=)

Idag slöade jag hemma och gjorde inte så mycket. Fixade grejs till min handläggare men inte så mycket mer än de.

Sen skulle jag och adina handla på stan, men nej ist satte hon på ögonbindel och körde iväg med mig, var jätte rädd haha. Visade sig att tjejerna var där och berättade hur bra dom skulle ha d i sverige hehe. Sen tog vi en vända till valonen och fikade. Dom bjöd;) Vilken lyx, och vilka kanon vänner jag har. Kommer sakna dom så grymt mycket=(

Sen handlade vi iaf och jag fick hem handesinfektion, disktrasor, deo, schampoo, deo till hannes, en jordgubbcider<3 och tamponger;P

Hem och mös med baby sen drog vi till mamma där hon hade fixat en kjol till mig och tvättat min tröja sen åkte vi till hannes föräldrar och hämtade resväska!:D

Så nu ska jag väl fixa lite läsa lite och slöa för imorn ska jag säga hejdå till bästavän som drar till london:(

Jag och söta ida i somras:)


Pust!

Jag och hjärtat städade hela lägenheten, jag bytte åt hanmstrarna sen bytte vi påslakan och lakan och örngott. Efter de tvättade jag också och hängde upp tvätten. Och har också hunnit packa lite smått, om ca 72 timmar landar vi i Sharm el sheikh:) spännande!

Och blev ännu mer besviken på hm när jag skulle beställa min mössa, då stod de att efter utnyttjande av rabatterbjudande så måste man handla för minst 190 kronor, men jag har inte utnyttjat nå jävla rabatterbjudande!! Så funderar stark på att beställa massa onödigt skit och skicka tillbaka de, de borde väl funka? Någon som vet?


Insåg sedan att jag ville ha denna! Så jag beslöt mig för att lägga ett bud på 90 kronor, så visar sig imorn om jag vunnit;D Wooho! Jag ska bli kung på makeup!

Kväller

Beställde nyss linserna, hoppas dom är grymt vackra och att vi slipper tullavgiften!!

idag har jag hunnit umgås med bästis, vi gick ut med tyson. Sen drog vi hem till mig och glodde tills klockan blev 13.50 då var de dax att bege sig till frisören. Blev av med MYCKET hår, men ångrar mig inte för vill ha friskt hår. Har aldrig någonsin brytt mig om de förut men nu är de viktigt då jag måste ha ett bra hår för att kunna bli vithårig igen.

Efter de hämtade vi mama och vi drog till apoteket och köpte solskyddsfaktor 15+50. Haha jo kör femtio på mina mästerverk. Sen köpte jag också sunwic:)

Efter de släppte vi av henne och drog och köpte thai mat till oss och johannes. Satt fint i magen men nu är man ju proppmätt! Sen drog johannes och hjälpte sin far och sen drog min bästis hem.

Jag satt framför simpsons. Och kom nyss på tanken att vi måste städa. Så snart äre väl dax att ta tag i röran för att sedan få lägga sig i soffan och glo på oth!!

Onsdag

Vilket betyder att de snart är lördag<3

Aja idag ska jag nog ut och gå med bästis och tyson en vända. Efter de ska jag äta lunch sen far jag och bästis till frisören och troligtvis pickaboo och handlar nuuska. Efter de tar mami och jag en tur till apoteket och fixar sunwic och solsalva. Efter de ska jag hem och skicka iväg johannes till semla(?) där han ska hjälpa far sin ta upp båten. Och utöver detta lär jag se oth avsnittet som kom ut nyss, ringa banken och höra ang visa kort utomlands. Måste också packa, duscha håret och kroppen, JAG STINKER. Sen beställa linserna, vill ha 4 par, ooops!

Aja ska in och bajsa och duscha nu

See you lele!

Egypten - Sharm el sheikh

På lördag åker jag och min kärlek till egypten. Kommer bli grymt. Ska bli skönt att få ensamtid med han för de känns som de var år och dar sen vi gjorde något ihop förutom att sova. Har planerat resan redan, eftersom vi blir borta i 2 veckor så måste vi ju göra lite saker också istället för att bara lata oss vid poolen/havet

* Vi ska bo i en hydda en natt, 2 meter från stranden. Spännande tycker jag och framför allt mysigt. Tänk att vakna upp och dö av värmeslag och springa ner till havet och bada!

* Åka seascope, vilket är en båt som du ser under vatten, om jag inte minns fel så har den glasgolv. Mys!

* Snorkla i Ras Mohammed, de är en nationalpark med dom största korallreven!

* Åka Go-cart. Dom har en bana som f1 förare brukar besöka=) (KANSKE)

* Hyra trampbåt

* Bowla

* Bestiga Sinaiberget, ifall de inte är för långt dit. Man går stigen moses gick sen får man se soluppgången från toppen

Andra saker är att äta på Sinai Star Seafood där man äter dagens fångst, såsom jätte räkor bläckfisk osv, besöka stranden Terracina (hippiestrand) ungdommarna hänger här och de spelas musik och är beachparty på kvällarna, Äta på El fanar som ligger vid fyren, mysigaste resturangen där de serveras italiensk mat, äta på China-Thai-Sushi-India House som serverar de namnet innehåller;P , besöka hard rock café, Gå på camel bar, Pirates bar ska vi också besöka som är format och inrett som ett piratskepp, Gå på Mojo's och La dolche vita.

Blir nog underbart!

Jag saknar dig min bebis!

Åå såg att min vän louise http://louipe.blogg.se lagt upp bilder på min älskade bebis!


Världens finaste bästa och vackraste vän, bebis, familjemedlem.


Jag saknar dig så de gör ont

Allt detta och jag blir lycklig;)


* Gå ner i vikt! Eller iaf se slank ut:)

* Handla pälsmössa! Oh ja helt kär man ser ju så söt ut. Jag ska köpa en svart fejk!! (beställas idag om jag får för hjärtat;))


* Köpa bikinin, som btw är från Iron Fist!

* Köpa linser! ÅÅ helt förälskad i linser så är väl dax att importera ett par egna!! Med styrka såklart! (beställa snart bara jag får för baby han ska ju trots allt också få ett par)


* Köpa en underbar vinter jacka!

* Få snyggt hår

* Fixa mina älskade vinterskor


* Köpa en snygg bustier

* Skaffa snygga t-shirtar

* Sy om min misfits tröja till en kjol

* Köpa min älskade Ed Hardy parfym som förhoppningsvis finns i egypten

Listan fylls nog på;) Frågan är bara vart jag ska få alla pengar ifrån

Klipptid bokad

På onsdag klockan 2 ska jag klippa mig, spännande! Har inte bestämmt om jag bara ska toppa eller klippa bort en dm. De visar sig!

ÅÅ jag måste ha den här bikinin är helt kär. Jag vet att den troligtvis skulle sitta som skit på mig för tuttarna skulle antagligen skrapa i backen eller nå, men funderar på att beställa o ge den ett försök^^



Vit tunga?

Jo jag lär väl ha världens äckligaste tunga, nästan iaf?

Jag har typ 3 feta hack rätt över tungan sen är den vit. Ingenting funkar men är rätt van eftersom jag haft såhär hela livet. Funderar dock på om hacken är ärftliga eftersom pappa har de med och jag har haft de så länge jag kan minnas. Och läste även på datorn att dålig mage gör så du kan få vit tunga, därför jag kanske haft vit tunga hela livet?? Menmen tyck jag är äcklig inget jag kan ro för:) är ju som att sluta bajsa. Omöjligt:)

Mobilsmyckning och kort hår

Ja jag har bestämt mig för att handla massa pärlor och skit till min mobil och pimpa den lite! Den är så ful och tråkig.

Och imorn ska jag nog beställa klipptid;D Ska klippa av håret igen, hade besluts ångest men måste för mitt hår mår sämst! de känns dock hemskt att klippa av en decimeter igen.. När de nu vuxit ut på mindre än ett år. Men vad gör man inte? Ska bli blond till sommaren så bara kämpa på. Saknar jag håret så är ju löshåret lösningen på allt:)


http://www.ratemypoo.com/pictures/000000003/109673/

Mmsade bilden till bästa vän och hon trodde d va mitt bajs för jag skrev att ja bajsa sen mmsa jag bilden, mohaha!!

Botten är nådd

Botten är somsagt nådd och nu är de bara börja klättra upp, de kan ju knappast bli värre

HISS/DISS

Kör en igen, varför inte?!


* Vänskap. Riktig vänskap kan man aldrig få nog av. De är de bästa av allt! Tur att jag har underbara vänner som förgyller mina dagar!



* Sjukdommar. Usch hemskt och jobbigt. Vilket gör att allting suger!! Usch och fy på virus!!


* H&Ms webbshop. Dom har ingen koll på någonting. Iaf inte dom som jobbar med att paketera. Väldigt irriterande och dom får ett stort minus, kommer nog inte beställa något därifrån igen om de inte är ett MÅSTE!

* Att inte komma överrens, en fet diss! Och då blir man arg och då kommer alla elakheter ut ur käften. De är jobbigt speciellt för mig som är så envis och MÅSTE ha rätt. Har jag fel så gör jag så de verkar som jag har rätt iaf.

Ensamhet

Jag klarar fan inte att vara själv, de är jätte jobbigt. Jag måste jämt ha människor runt om kring mig, men nu är jag själv. Jag tänker för mycket, mår dåligt och vet inte vad jag ska ta mig till. Varför vill en människa en så mycket ont? Är de kul att se mig må dåligt, vara deprimerad och helt enkelt sakna lycka? Jag vet inte hur jag ska ta mig ur detta, men måste väl nå botten, för då kan de ju inte bli sämre? Och jag är inte i botten ännu, de kan bli värre jag menar... de kan ju börja regna?

Sick

Sjukare än sjukast, har nog aldrig vart såhär förkyld i mitt liv:( Snoret rinner rinner och rinner, sen blir de inte bättre av nässprej, eller jo kanske i 2 min sen rinner de. Halsen har däremot klarat sig rätt bra men är hes och vågar inte hosta så är jätte jobbigt när hostan kommer för då gör de ont. Och de sjukaste är att jag inte har något smaksinne kvar:(

Kämpade mig till affären för var så grymt sugen på cola och isglass, handlade de plus choklad. Kommer hem och häller upp colan, skiter i att den är varm, och vafan händer? Jag känner inte ens cola smaken:( Vilken besvikelse:'( Kände knappt av piggelinen eller chokladen och framför allt inte ciggaretterna som jag behöver just nu när jag är så deppig.

Men ska fortsätta min ensama kväll med film och sova vi 9 någongång, orkar inte vara själv och vaken.

See you lele!

Heldag i Västerås

Hemsk natt igår, somnade väl typ 12 sen vaknade jag 03.52 och var vaken till ca 6? (sist jag kollade på klockan var den 05.44) Sen sov jag och klockan 7 ringde klockan, snooza en timme för de tyckte jag jag hade rätt till. Sen var de bara på med kläderna och fixa för att dra till coachen. Var där 9 och fick gå 9.26 de var sista mötet..skönt=)

Efter de hem och fixa sen drog jag louise och hannes till västerås en vända. Hittade lite smått och gott!

Kass bild men aja. Ett par rosa mjukisbyxor, grymt sköna från cubus 149:-, en magtröja från bikbok 149:-(?) och en tröja till hannes från new yorker 139:-

 

Badtofflor som han ska ha i egypten (intersport, som äntligen hade tofflor i strl 48) 200:-, nytt piercing smycke till snoken(ligger på toffflan, minns ej vad affären hette) 75:-, Örhänge(glitter) 39,9:- och träningsstrumpor(intersport) 70:- till hannes

 

Snorkel som vi kan ha när vi ska till ras mohammes(nationalpark) köpt på intersport 220:-, och bikinitrosor från new yorker 15:-!!!

Sen två hårband från new yorker 15:- och kallsipper till hannes från new yorker 35:-

 

Så där fick ni se! Inte så bra bilder men är ju somsagt inte en fotoblogg;)

 

Tänkte passa på att gnälla att jag nu blivit sjuk och de är grymt jobbigt, snoret rinner och så tror jag att jag har halsbränna, har aldrig haft de så vet inte om de är de:)

 

Nu ska jag dö i soffan see you lele!


RSS 2.0